Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc mojego zycia!

kocham mojego kochanka!

Polecane posty

jestem w trudnej sytuacji z mężem jestesmy 6lat po ślubie od 4 nie kochamy się. przez jego zdrady. nic do niego nie czuje jest mi zupełnie obojętny jestem z nim dla dziecka. mam kochanka ktorego kocham nad życie on ma żonę zarówno jemu jak i mi nie układa się w małżeństwie. nasi małżonkowie wiedzą o nas że się spotykamy. kochanek wyprowadził się od żony mąż nie chce słyszeć o rozwodzie powiedział że nigdy nie odda mi dziecka. jest mi ciężko bo chcę być przy osobie którą kocham ale co z dzieckiem?

Gość a od cxego są
sądy rodzinne ? retoryczne !!

sądy są i owszem ale mój mąż nie dopuszcza do siebie myśli że mogłabym być z kims innym niż on. jeżeli wyprowadziłabym się od niego to nie ma szans żebym dziecko ze sobą wzieła. on powiedział że zrobi wszystko żebym już dziecka nie zobaczyła. powiedział nawet że mnie zabije! on uważa że jak jestem jego żoną to należe tylko do niego. odkąd wie że mam kogoś bo zna mojego kochanka robi wszystko żebym tylko nie odeszła a ja już dłużej nie potrafię być z kimś tylko dla dziecka

Gość muchomorek01
wystarczy go nagrać jak ci grozi że cię zabije do tego sądy raczej dają dziecko matce jeszcze musisz mieć dowody ze cię wcześniej zdradzał najlepiej idź do adwokata

no właśnie w tym problem że nie mam dowodów. a teraz jest idealnym mężem jak poczuł zagrożenie że mogę odejść. to jest takie trudne ja czuję się przy nim jak przy obcym człowieku. czasami mam ochotę wyjść z domu zostawić wszystko i już nie wrócić. to jest bardzo cięzkie

Gość muchomorek01
nie rób głupot najważniejsze to żebyś cichaczem poszła do adwokata prawnicy to cwane lisy on ci doradzi co i jak i puścisz swojego dziada jeszcze w skarpetach a ze swoim kochankiem i bobasem będziesz żyła długo i szczęśliwie i bez tego chuje

dziękuję muchomorek ja o dziecko będę walczyć ZAWSZE! tylko boję się że on wszystko zrobi tak żebym to ja była winna rozpadu naszego małżeństwa że to ja mam kogoś i ja jestem winna bo nie mam na niego teraz niestety żadnego "haka" co prawda jesteśmy po ślubie cywilnym nie mamy kościelnego. on oczywiście wszystkich swoich zdrad się wyparł a ja załuję że nie skopiowałam jego rozmów na gg czy innych portalach.