Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakkiiiiiiii

Co byscie zrobili gdyby.....?

Polecane posty

Gość Zakkiiiiiiii

Dziewczyna ktora wam sie podoba powiedziala ze jesteście fajni ale nie mozecie liczyc na nic wiecej? a) dajecie sobie spokoj b) nadal chcecie spędzać z nią czas ale bez oczekiwań c) tak jak b ale macie nadzieje ze zmieni zdanie? A chodzicie do jednej szkoly/ uczelni czyli czasem przelotnie sie widujecie, jest to nieuniknione..

Gość ale w czym problem?
zależy na co liczysz, bo wyraźnie dała ci do zrozumienia, że jako kolega jesteś spoko, ale nie jest zainteresowana czymś więcej z powodów różnych. 1. ma już faceta, 2. Nie jesteś w jej typie, 3. Ma dość związków na dłuższy czas :)

Gość Zakkiiiiiiii
No ja mam problem bo nie wiem co zrobic. No ale dawno juz tak bardzo sie nie zakochałem, znam ją prawie rok i bylismy razem na wakacjach (ja ona i kilka innych osob jako paczka przyjaciół) juz wiem ze ona moze nie jest ideałem bo ideały nie istnieją ale jest mu bardzo bliska...

Gość ale w czym problem?
no cóż - w tym największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz :)

Przykre ale gdybyś jej się podobał to z całą pewnością nie powiedziałaby Ci czegoś takiego. Jeśli potrafisz się odkochać i traktować ją jak koleżankę to ok, ale jeśli nie to odpuść sobie. Po co zawracać sobie głowę i się męczyć.