Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy dziewczyna z takiego domu może być normalna?

Polecane posty

- ojciec, pijak mający wiele kochanek, mający nową żone - matka, rozwódka z trójką dzieci, trzecie zrobiła sobie po rozwodzie z jakimś ziomkiem Z tego dobry materiał będzie?

Rodziny się nie wybiera. Nie patrz się na to tylko ja jej charakter.

Gość ech i ach
zależy co sama ma w głowie. Bo jak to typ balanowiczki to wiadomo...

Gość ech i ach
balangowiczki

Spotykałam się z dwoma facetami z rodzin patologicznych i oboje mieli nasrane w głowach. Z kolei mój ojciec też dorastał w bardzo złych warunkach a sam potrafił stworzyć wspaniały dom. Uważam, że nie ma reguły.

Gość 88ewela24
No właśnie rodziny się nie wybiera, nie można jej skreślić bo rodzice są tacy jacy są. Wbrew pozorom może to być świetna dziewczyna która ma bardziej poukładane w głowie niż nie jedną z tzw porządnego domu. Najlepiej trochę ją poobserwuj i sam się przekonasz

Gość ulka z brzegu
a czy ta dziewczyna jets alkocholiczką z nieślubnym dzieckiem i ciągnie od Ciebie kasę?

Gość no to się męcz
raczej nic dobrego z tego nie wyniknie

A jakich ty masz rodziców? Jaka jest twoja rodzina? Patrząc na ciebie - niezbyt ciekawa.

Z drugiej strony sporo osób z patologii chce z nią zerwać. Ona nie jest z jakiejś nie wiem, dajmy na to penerstwa. Jakąś kasę tam mają, pracować pracują. Może ona potrafiłaby wstrzymać takie patologie w sobie, które odziedziczyła po straych. Przecież widzi co się dzieje.

Gość to prawda, lepiej
uważaj, bo jak ktoś wychował się w domu bez zasad to często powtarza to samo, jak rodzice się szmacili to duża szansa, że ona też, poszukaj obie porządnej

Gość hdjagfkjafh
no rzeczywiście jesteś śmieszny, kalkulujesz jakbyć buty w sklepie kupował.....:/

Gość nie ma reguły---
mój ojciec chlał całe życie ja nie piję, pracuję, płacę podatki,mam swoje pasje, rodzinę i psa nie ma reguły czasem z "dobrego" domu wyjdzie patologia a z patologii człowiek, który będzie się starał żyć normalnie

Gość koszysta
Powstaje pytanie na ile ksztaltuje nas srodowisko, kultura, a na ile przychodzimy wyposazeni w pewne struktury... Bez watpienia takie srodowisko jakis wplyw wywiera... ale jesli ma wrodzony mocny kregoslup moralny itd itp to moze nie jest zepsuta do reszty.

smieszny student ja rozumiem twoje obawy. sama dalam kosza facetowi ze wzgledu na jego dom, patologie jaka tam panuje ( chociaz dla obcych ludzi jest ona nie zauwazalna ale ja ta rodzinkeznam kilka ladnych lat) ale moj niedoszly wybranek widac ze mial zwichniety charakterek przez to:) twoja wybranka nie musiala koniecznie przesiaknac tym wszystkim ty ja znasz lepiej niz my wiec to ty powinienes zdecydowac:)

Gość el chulo.
Dziewczyna może być jak najbardziej normalna,ale np żeniąc się z taką dziewczyną musisz pamiętać,że to będzie również twoja rodzina i będzie miała jako taki wpływ na twoje życie.

Gość nie ma reguły---
a czym ta dziewczyna się zajmuje? co robi? długo razem jesteście?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
- ojciec, pijak mający wiele kochanek, mający nową żone - matka, rozwódka z trójką dzieci, trzecie zrobiła sobie po rozwodzie z jakimś ziomkiem Z tego dobry materiał będzie?" nie, z fiku miku to zaden material:D

Gość NieeCierpliwa
Wiesz, jak ci jej dupeczka wystarczy.. :P To nie miej obaw :P