Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żegorvianna

co byście wybrały ? żyć w luksusie i wyjść za mąż za bogatą rodzinę

Polecane posty

o co chodzi z tym dmuchaniem wszystkiego?? w pierwszej opcji najbardziej przeraża mnie sprzątanie tej wielkiej chaty :D

Gość agnichcha:)
nawet czytac nie potrafisz..... no to co,zyczyc Ci bogatego faceta,ktory przez 20 lat bedzie cie traktowal jak sciere do podlgi...,a jak zrobi sie stary i chorowity-to okaze sie kochajacym mezem:D ????? Durna baba....Powodzenia mimo wszystko...;)

no ale autorka napisała,że samej trzeba sprzątać...i jeszcze dmuchać wszystko-tzn teścia,szwagra itd :D

Gość żegorvianna
myślę że ja jakby mnie tesciowa opluła i wyzwała, uderzyła gdy jestem w ciazy , maz zdradza to bym uciekla z tego domu , bo mam taki charakter dlatego zadziwia mnie moja koleżanka ktora to wszystko przechodzi z godnością i trwa i widać że ja to nie dołuje w ciązy z drugim dzieckiem a mąz cała noc z inną na prawdę nie przeszkadzaloby to wam w imie pieniedzy ?

pieniadze szczescia nie daja..... kto sie sam o tym nie przekonal,nie ma o tym zielonego pojecia:O

Gość żegorvianna
czyli uważacie że jeśli zyjesz w luksusie to na to że mąz ma laski z którymi sie bawi a nawet wyjeżdża na wczasy to można przymknąć oko a dla teściów z którymi mieszkasz jesteś śmieciem

pieniadze daja jakies poczucie bezpieczenstwa w dzisiejszym swiecie....ale nie zastapia uczuc,szacunku...a w tej sytuacji te,,pieniadze''nie sa wlasciwie tej kobiety tylko tej rodzinki ,ktora nia pomiata...:O Pomyslcie matoly....