Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małpiateczka

boje sie o mojego faceta i jego ex

Polecane posty

Gość małpiateczka

jakis czas temu moj chłopak zapytał czy miałabym cos przeciwko gdyby zobaczył sie z ex i odebrał od niej swoje rzeczy. Podobno dzwoniła do niego, okazało sie że ma tak jakas ważna jego ksiazke i on chciałby ja odebrać. Niby nic, ale wiem ze on ja bardzo kochał :( Powiedział że jedno moje słowo i sobie daruje, ja dla niego zerwałam kontakt z moimi byłymi bo był zazdrosny, z drugiej strony nie chce wyjśc na histeryczke :( co robic?

Gość el chulo.
Ale czemu się o nich boisz,na pewno nic im się nie stanie,nie martw się.

Gość drthwtyjtyj
skoro mu tak zalezy na ksiazce to mozecie isc po nia razem. A najlepiej niech wysle ta ksiazke pocztą i nie szuka sposobu na kontakt, bo to sie moze zle skonczyc.

Gość eleleo
nie panikuj - przecież jego była nie zniknie z powierzchni ziemi , bo teraz Ty jesteś na pierwszym miejscu. Skoro ma do odebrania rzeczy, niech idzie, możecie isć razem też. przecież jak bedą sie mieli dalej ku sobie, to zawsze znajdą sposób by się spotkać. tego nie unikniesz, dlatego nie zachowuj się jak histeryczka.

Gość To ja bo tak chce
Ona sie pewnie odstawi jak na bazar :classic_cool: i bedzie wodzić go słodkim wzrokiem, nie bądż głupia!

Gość no to się męcz
aż tak nie ufasz swojemu facetowi? ja nie rozumiem takich "związków"

Gość Niemakatka
Jak powyżej - niech wyśle pocztą. Po co kusić licho..

Gość małpiateczka
ja wiem że ona to specjalnie robi, na początku naszego związku dzwoniła do niego pisała- on jej powiedział żeby sie odczepiła. Teraz wypaliła z ksiązka :o Wiem że sie wyszykuje jak cholera, a podobno była całkiem niezła :o Ja mimo że kocham mojego faceta to jak np spotkam przypadkiem byłego to jest to uczucie w sercu i troche ciepłych myśli, a jak on ją kochał tak bardzo a ona jest teraz sama :o Z drugiej strony ex go zdradzała na prawo i lewo i on twierdzi że wrecz sie jej brzydzi ale niepokoj jest :o

Gość eleleo
A gdzie zaufanie?

Gość małpiateczka
u mnie z tym cięzko, wiem że mam problem, ale przez kompleksy i niskie poczucie własnej wartości nie potrafie mu uwierzyć. Z pocztą dobry pomysł, ale boje sie że zamiast robić sobie i jej problem moj facet i tak pojdzie po ksiazke i inne rzeczy, żeby było szybciej. Chciał sie z nia umówic w centrum miasta, tylko wziąc te rzeczy i już. Chyba powinnam wyluzować :o

Gość eleleo
powinnaś wyluzować zdecydowanie :)

Gość el chulo.
hahhahaha możecie iść razem,tak najlepiej trzymając się za rączkę albo nie,lepeij wysłać CBŚ w kominiarkach:D

Gość fty bshjrvwny
niech wysle poczta moj zwiazek sie zepsul wlasnie przez byla mojego ona robila wszystko by on mnie zostawil , zwodzila go, zapraszala, mimo ze wiedziala ze jestesmy razem... a potem on mnie zostawil, a ona dala mu spokoj, dopiero wtedy kiedy rozwalila nasz zwiazek

Gość małpiateczka
też mnie zabolało że w ogóle o to spytał, jak do mnie sie odzywali byli i on był zazdrosny to zerwałam z nimi kontakt. Widzi że zachwycona z tego powodu nie jestem, nie może tego inaczej załatwić?

Gość el chulo.
Jak to nie jest prowo tu się cieszę,że nie jestem żadnym związku.Ja pierdole,człowiek by nie mógł iść normalnie do drugiego człowieka po książkę,to jest żałosne.

Gość to boli
wiem co czujesz... mimo tego,że starasz sie mu ufać i tłumaczyć,że nic nie powinno się złego stac to parszywa wyobraźnia podsuwa najgorsze scenariusze.. Mam podobną sytuacje tyle,że chodzi o moją ukochaną, która spotyka się z jej kolegą. Wiem ,że dobzfre się dogadują i zapewne bardzo mu się podoba. Nic z tym nie moge zrobić im bardziej się w to wszystko wkręcam to zaczynam świrować i robić jej kwasne jazdy. Boli to,że dla niej to nic takiego. Mówi,że to tylko jej kumpel. Nie przejmuje się, tym co przeżywam chociaż jej o tym mówiłem.. chujowo sytuacja, krótko mówiąć.

Gość gfjhfgjghjss
niech mu wyśle pocztą - niech jej zrobi przelew za wysyłkę, albo niech przekaże przez znajomego. Skoro wiesz, że ona specjalnie to robi, to po co kusić los? Powiedz, że nie chcesz żeby się z nią spotkał. A tym bardziej jak wiesz jakie z niej ziółko... Facet to facet, a jeszcze wiadomo, że bardzo ją kochał. Zaufanie zaufaniem jak tutaj niektórzy Ci piszą, ale facet to facet, na pewno po tym spotkaniu będzie to przeżywał, myślał o niej, może odnowi się na swój sposób uczucie, które żywił do niej, nawet jak spotkanie będzie krótkie i szybko weźmie co ma wziąć. Pytam jeszcze raz: po co kusić los?

Gość bubasababubaaa
teraz po takim czasie (nie wiem jakim) sobie przypomnieli o książce? może mają wspólną koleżanke lub kolege? niech jej da, a facet odbierze od tej koleżanki. niech jej powie, że nie chce juz jej oglądać i tyle