Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perserverance

czemu współczesni polscy faceci się nie starają?

Polecane posty

A to dlaczego faceci maja sie starac? Kobiety teraz maja zbyt malo do zaoferowania zeby sie o nie starac. Kobiecosc umiera wprost prolorcjonalnie do tzw rozwoju nowoczesnego, hujowo ubranego spoleczenstwa. Te madrzejsze co sie staraja robia zbyt malo, skoro jestem sam.

Gość kasia_nova
typowe -niepotrzebny wzrost twoich emocji, a mi zalezy na kulturalnej rozmowie i wybacz, ale podsluchy, afery ,przesluchania, koalicja z lpr - zahaczanie o faszyzm- dla mnie to zadna opcja, nawet nie mniejsze zlo moze dlatego tu jest jak jest, bo my polacy nie potrafimy sie dogadac, a ten kto rzadzi gnebi oponentow, zamiast budowac, wspolpracowac ale to chyba domena meska gdyby rzadzily kobiety- nie byloby wojen

"i wybacz, ale podsluchy, afery ,przesluchania, koalicja z lpr - zahaczanie o faszyzm- dla mnie to zadna opcja, nawet nie mniejsze zlo" no jeżeli tak bardzo ci przeszkadza że złodziei się ściga to powinnaś być zadowolona z tego co jest. bardzo mi przykro ale złodzieje i przekręciarze sami nie przyjdą ze skruchą i nie przyznają się do winy. trzeba ich podsłuchiwać, przesłuchiwać i po prostu łapać.

A polityke mam we dupje. jak w polszy bedzie zbyt hujowo to jade za granice. nasz krajcjest zepsuty masa idiotow i nalecialosciami z poprzedniego systemu. szkoda sobie tym glowe lamac, lepiej na tym huja polozyc. grunt to zeby MI bylo dobrze. o amerykanskim obywatelstwie skrycie marze

mam nadzieje że podoba ci się to co teraz mamy: "Jak dowiedziało się radio, prokuratura umorzyła dochodzenie w sprawie przyjęcia przez Gromosława Czempińskiego w latach 1990-1996, kiedy był szefem UOP, łapówki od nieustalonej firmy telekomunikacyjnej w zamian za pomoc w załatwieniu kontraktu na dostawę sprzętu. Przyczyną było przedawnienie." nie ma afer, podsłuchów i przesłuchań. wszystko się gładko i elegancko umarza "z powodu przedawnienia".

Gość kasia_nova
a dokad niby wyjedziesz za granice? co tam bedziesz robil? za najnizsza kaste? wiesz co oni o nas mysla? oni nas nie chca

"gdyby rzadzily kobiety- nie byloby wojen" gangi kobiece są znacznie bardziej brutalne i bezwzględne od męskich.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Oooo a to z jakich zrodel statystycznych ?

Gość kasia_nova
loffermo-umarza sie to co komu wygodnie/wladzy/, podsluchuje sie tych, o ktorych zbiera sie zeby im zaszkodzic. tak robi pis.po, wczesniej sld chodzi o to zeby sie zjednoczyc- dla wspolnych celow i potrzeb, a te gierki-afery, podsluchy- taki medialny temat zastepczy/po/-chociaz oni lubuja sie w katasfrofach, element zastraszania/pis/

gdyby to był temat zastępczy to hordy rabujące polskę nie wpadły by w taką panikę po dojściu pisu do władzy a pani blida nie musiała by podjąć "próby samobójczej". pis nie stałby się "wrogiem numer jeden" wszelkich "autorytetów" prezentowanych w telewizji. pan kalisz nie musiałby nas straszyć że "pis jest antysystemowy". owszem to prawda, ale to jest jego największa zaleta bo ten system jest tak skonstruowany żeby miliony ogłupionych polaków tyrały na naszych "władców" a oni będą nam co chwilę "reformy" robić.

Gość kasia_nova
dlatego jestem za nieplaceniem podatkow loffermo, a moze ty zostaniesz premierem, a ja prezydentem/ czy tez prezydentka/ mam swoje koncepcje i postulaty

Gość Zuzanna Amelia &11
Nie ma to jak zadza wladzy...

Gość Wilia
Oferma, masz bardzo proste, by nie powiedzieć prostackie podejście do polityki. To hasło, że niby PiS "zwalczało złodziei", to łykają tylko naiwniacy, którym w życiu się nie powiodło, którzy lubią taki "czarno-biały" obraz świata. Oczywiście winni ich nieudacznictwa są też Żydzi, masoni, cykliści itd

Gość Misiael
Te pretensje o to, że faceci się nie starają, to mają najczęściej próżne księżniczki, których próżne ego oczekuje "hołdów". Tyle, że faktycznie współczesne kobiety, chociaż tak lubią narzekać na facetów, nie mają zbyt wiele do zaoferowania. Która z nich potrafi jeszcze gotować, coś upiec? One tylko mają wyglądać, leżeć i pachnieć, a facet ma się starać i zachrzaniać. Czasy się zmieniają, ale baby w równouprawnieniu interesują tylko przywileje, a nie żadne obowiązki czy wynikające z równouprawnienia konsekwencje. A starać się powinny obie strony, po równo. Zarówno w momencie poznawania się, jak i potem w związku. Ale to próżnym księżniczkom już nie pasuje.

Gość tgyuikjhujiop[]
misiael o kim mowa ?trafiasz na niodpowiednie nie tam sie szuka wartościowych :)

Gość patrząc na dzisiejsze kobiety
bo odechciewa się starać bo nie ma o co. Dziś kobiety oczekują, że facet je utrzymywać będzie a jednocześnie one nie będą nic w domu i przy dzieciach robić bo nie są kurami domowymi itd. De facto wszystko ma robić facet a kobieta nic i do tego jeszcze pretensje, że my się nie staramy :P