Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja nie moge :/

Nie chce mi się nic po tym co zrobiła...

Polecane posty

Tak po prostu :/ wkurzała mnie od dłuższego czasu, bardzo ją kochałem i myślałem że jak o nią zadbam to będzie dobrze. A za to poświęcenie, wierność i oddanie byłem tylko poniżany i wykorzystywany, jak zabawka jakiś czas temu powiedziałem jej o moich problemach rodzinnych i zamiast jej pocieszenia usłyszałem "wiesz co ja chyba do cb nie pasuje, u mnie w rodzinie tak nikt nie ma" Było mi baaardzo przykro :( To nie moja wina. A dzień po tym wieczorem napisała do mnie "nie pisz nie dzwoń, odwal się ode mnie" :(

Gość To ja bo tak chce
Stękasz już o tym na uczuciowym :o Nuuuuda 💤

Czy ona może być w ciąży?

Gość djeuhu3hu3u
a to szmata z niej. pewnie jest niska i gruba i ma nie wiecej niż 18 lat

Gość el chulo.
Było💤 napisz coś świeżego🖐️

Ale wkurza mnie to :/ nowłaśnie jest bardzo ładna ;/ i ma 18 lat to fakt, jest modelką, znaczy ma tam jakieś sesje i pokazy

Mlode laski maja nasrane w glowach, tym bardziej jak sie maja za ladne. Tez ie spotykalem swego czasu z jedna 18stka i bylo super, ciagle bylo nam siebie malo, az do czasu gdy poznala jakiegos innego chlopaka. Nawet nie miala odwagi, zeby ze mna skonczyc zwiazek jak nalezy, tylko bezczelnie zaczela rozmawac przy mnie ze swoja przyjaciolka, ze spodobal jej sie inny, a przyjaciolka na to ze zalatwi jej randke z nim. Moja rada, olej ja jak najszybciej, bo nie ma sensu marnowac czasu na smutki lub walke o taka laske.

Wiesz ona to przez telefon zerwała, nawet nie miała odwagi mi tego w oczy powiedzieć :/ i to jeszcze kazała mi do niej dzownić

Mowie Ci daj sobie z nia spokoj, to najlepsze co mozesz zrobic.

Wiem tak zrobie

Gość ...ja pikole...
Nie ma sensu sie bezgranicznie poświęcac drugiej osobie, bo nie ma za to nagrody i jest to nie docenione. Poza tym ta laska to pustak. Księżniczka która najwyraźniej szuka damskiego boksera, albo podobnego chama i prostaka - nie ma co dobrali by się :) Nie rozumiem takich bab, choc sama jestem kobietą. Ja bym się bardzo cieszyła wiedząc że ktoś jest we mnie zakochany, traktuje mnie z szacunkiem i na każdym kroku nieba mi przychyla i odwdzięczyła bym się tym samym jakbym tą osobę kochała. Jesteś wartościowym facetem, tylko trafiłeś na smoczycę. Nie zmieniaj się, bądź prawdziwy, wśród tych bufonów oglądających się w wystawach sklepowych, narzelowanych gogusiów w martowych adidaskach - to trafisz na NORMALNĄ i poukładaną fajną dziewczynę :)