Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glonojadka

Płeć dziecka, nie taka jaką chcem!!!!!!

Polecane posty

Gość glonojadka

Hej. Od 6 miesięcy jestem w ciąży, mam 17 lat. W piątek dowiedziałam się, że będę miała syna. J tak bardzo chciałam córcie-Kaję. Nie pokocham tego dziecka!!!! Moge mu w jaiś sposób zmienić płeć? A może zamenić dzieic w szpitalu. Ja chce córe!!!!!!!!!!

Gość moik
dobre prowo

Gość Błagam Cię
Marne prowo :o Co znaczy chcem ?

Gość nasturcja lis
nie dobre tylko bardzo,bardzo marne:O

Gość glonojadka
Ale ja mówie serio pragnę urodzić córke, co mam zrobi c?

Gość lepiej zrób samej sobie...
przeszczep mózgu.Choćby i od małpy. Będzie zdecydowanie bardziej rozumny.

Gość leczyc sie dzieciaku powinnas
i tyle w tym debilnym temacie.

jesteś bezczelna... współczuje Twojemu dziecku.. !! Własnie dlatego sexu nie powinno uprawiać gówniarstwo! Jakbyś była troszkę starsza to byś zrozumiała o czym piszę i o co mi chodzi. Tyle kobiet stara się o dziecko i nie może zajść w ciąże nawet nie myślą czy chciałby córkę czy syna.. A Ty? Mało że jesteś nieodpowiedzialna to jeszcze głupia! Uważałaś się za taką dorosłą jak kochałaś się z chłopakiem? To teraz zachowuj się jak dorosła i nie piep* farmazonów! Sorry za dobitne określenia ale rzygać mi się chce jak czytam takie bzdury! Dorośnij! Myśl o tym żeby było zdrowe! To jest najwazniejsze!

Gość Glonojadka
A gdzie mogę dokonać takiego przeszczepu?

Gość Glonojadka
Zdrowe na 10000% bd. Ale jak to bd syn to go oddam.

Gość kjaujjj
oddaj na wychowanie innym i zrób sobie kojene, a jak nie będzie córki to też oddaj i tak d o skutku aż będziesz miała córkę, a jak ktoś się ciebie zapyta dlaczego to robisz to powiedz,ze Bozia nie dawała ci córki, której ty chciałaś, bo tutaj modne jest zwalanie na Bozię

I może lepiej.. na jego miejscu nie chciałabym takiej matki jak Ty.. i wiesz co? Życzę Ci żebyś tej decyzji żałowała do końca życia..mam nadzieję, że los będzie sprawiedliwy i dostaniesz nauczkę od życia za te słowa i za taką decyzję. Mam nadzieję, że nie będzie Ci rodzić więcej dzieci.. Idź do psychologa dziewczyno.. to co mówisz nie jest normalne.

Gość jaaaaaaaanet
Prowo marne.. Ale powiem Wam, że niestety nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam gdzieś, że matka jest "ZAWIEDZIONA" płcią dziecka :o I TO ZAWSZE jak jest chłopiec zamiast dziewczynki. Nigdy na odwrót!! No szlag normalnie, nie dojrzałe babsztyle wsyztskie tylko by chciały 'księżniczki' zeby wymalowac im pokój na różowo i ubierać w 100% rozowe ksiezniczkowe ciuszki :o A potem chłopiec.. i "zawiedziona" :o Doprawdy żałosne..

Gość leczyc sie dzieciaku powinnas
no coz.ludzka glupota granic nie zna...smutne.

Gość tez sadze ze to marne
prowo i komus sie nudzi a tak wogóle sa takei idiotki którym sie nie podoba płec dziecka jak by jedna z druga nie umialy lata zajsc w ciaze albo sie leczyly po klinikach to moze by docenily ten dar jakim jest dziecko!!!! nie to jakiej bedzie płci ALE ZE WOGÓLE BEDZIE