Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynazdaleka

mój błąd?????????

Polecane posty

Gość dziewczynazdaleka

ostatnio spotkałam ciekawego chłopaka; bardzo mi się podobał, ja jemu też i wylądowaliśmy razem w łóżku. Sex był cudowny i dla niego i dla mnie - tego ostatniego jestem pewna. Jak jeszcze byliśmy razem wtuleni, to się spytał czy jeszcze do niego wpadnę, ale odpowiedziałam, że mam w tym tygodniu dużo pracy - co było prawdą, niedawno zaczęłam z grupą robić projekt i z pewnością nie będzie mi się nudzić. Wcześniej miałam takie dwie znajomości-jedna roczna, druga półtora roczna-, ale myślałam, że byłam w tedy zakochana, oni jednak potraktowali to jako jednorazową przygodę Serce mi pękło. Teraz postanowiłam nie liczyć na wiele i jak spał, wzięłam jego komórkę i usunęłam mu swój numer. Nie chciałam czekać na telefon i w inny sposób nie może się ze mną skontaktować. To wydarzenie było w ten wtorek/środa. Jak w piątek byłam popołudniu na basenie, widziałam jak siedzi na widowni i mnie obserwuje. Jednak ja pływałam nadal. Jedyne, co zrobiłam to odwzajemniłam dzień dobry. Myślicie, że popełniłam błąd kasując mu swój nr?? Wie, gdzie chodzę pływać, bo wcześniej wymieniliśmy się zainteresowaniami.

Gość dziewczynazdaleka
nikogo tu nie ma???

Gość słodkilu
Nawet niemając twojego numeru tel.wie i tak gdzie może ciebie spotkac jeśli głównie waszą pasją jest pływanie a twój bład był niesłusznie przemyślany wobec jego intencij choć raz już się przejechałas na paru typkach to niepowód aby jego skreślać daj mu szansę i sama ocenisz czy było warto.

Gość z_obserwacji
ej no mala, wyluzuj ! puszczaj sie pokis mloda potem bedziesz stara to bedziesz zgrywac niedotykalska i swietoje.bliwa znajdziesz jakiegos prawika frajera ktoremu nalgasz ze twoj pierwszy i zes zawsze cnotliwa a teraz uzywaj ile wlezie

Gość słodkilu
A z tego co opisujesz to wnioskuję że wasza relacja jest czysto koleżeńska i niebyło mowy o wchodzeniu w jakikolwiek związek.

Gość dziewczynazdaleka
coś nawijał o fundamentach związku.... ja mu mówiłam, że nie pociągnę go do jakichś odpowiedzialności za tą noc. spędzimy tylko mile czas i koniec, a później widzę, ten się pojawia tam, gdzie pływam.. nie pływamy razem - on ma inne rozrywki, to bardziej mój nawyk.

Gość dziewczynazdaleka
????:?:?:?:?

Gość dziewczynazdaleka
wszyscy poszli spać?? :(:(:((::((:(:(

Gość Supremus Dux
Najważniejsze, że miał seks.

jak spał, wzięłam jego komórkę i usunęłam mu swój numer. Nie chciałam czekać na telefon i w inny sposób nie może się ze mną skontaktować. Wystarczyło nie czekać na telefon. A skontaktować się z tobą może, skoro wie, że chodzisz na basen. Infantylna zagrywka.

Gość dziewczynazdaleka
może i infantylnie, ale trudno:(

Gość dziewczynazdaleka
i?????

Gość słodkilu
W sumie co tu dużo pisać chciał to dostał a ty lepiej poszukaj innego takiego wartego swojej ceny mężczyzny a nie jakiegoś bencwała który szuka okazij do seksu. Pzdrawiam i dobranoc.