Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionaa2403

problem łóżkowy..do doświadczonych

Polecane posty

chciałam zapytac osoby POWAŻNE i doświadczone nie tyle w sensie fizycznym co psychicznym w łóżku,,, mam nowego chłopaka, który miał dziewczyne tą samą przez 7 lat, zostawił ją dla mnie,- przechodząc do konkretów..nie dochodzi on podczas naszych ekscesów do orgazmu, ja tak a on nie.. i móiwł mi własnie o tym że mogłabym sie ubrac jakoś bardziej seksownie..stringi..pończochy itp..ja nie mam takich rzeczy i nie nauczona jestem tego, mialam chłopaka wczesniej tez ale jakoś było nam bez tego dobrze,,przykro mi ze on tak na mnie wine troszkę zwala..a ja tak się staram i "gimnastykuje dla niego" a on nic.. i ciagle zastanawiam sie co i jak on robił z tamtą dziewczyną..i ze ja jestem beznadziejna poprostu w łóżku?? czy mam prawo tak myśleć czy to naprawdę moja tylko wina..czy on chce mnie "zrobić "na swoją byłą?" przykro mi ze tak niby był napalony na mnie itd a teraz jest tak jak jest...ze nie do końca go usatysfakcjonuje.. i mam 24 lata..nie żeby zaraz mi tu o małolatach pisac..

Gość wojtekbezportek
A ile juz jestescie ze soba?Moze to dopiero poczatek?

Gość gghhaa
wydaje mi sie ze ma fetysz na ubior do lozka! przebiranki go rajcują. ewentualnie kocha była i przypomina mu sie seks z nia ( i ma wyrzuty sumienia ze nie moze sie kochac z byla)

Gość Kolorowa piosenkarka
po prostu musicie się nauczyć siebie on jest przyzwyczajony do tamtej zrozumiecie się bedzie dobrze

tak romansujemy ze soba od ponad pół roku, duzo razy mieliśmy okazję do seksu ale on mial kogos i ja też..wiec chamowalismy się, az wkońcu nadszedł ten dzień.. tak wyczekiwany jak u nastolatków heh.. no i mialo byc tak gorąco..tak mowil jak mnie "chce itd..wiec powinno być ( mimo tego że pończoch nie miałam) cudownie jemu? no nie mam racji?

jesli facet pragnie drugiej kobiety... i tyle mowi o tym i czeka itd to powinna wkoncu w tym momencie nawet w wałkach na głowie mu się podobać? nie mam racji? przynajmniej przy "pierwszym razie" z nią..tak długo wyczekiwanym, nie mamy po 15 lat a taki durny problem

Gość rondellek
poco ci jego wytrysk ? czy jest to wazne dla ciebie , czy twoim zdaniem powinno to byc wazne dla niego ?

Gość Ja bym na Twoim miejscu
spierdalała:D Przecież ewidentnie, nie podniecasz go, nie rozpalasz! Współczuję. Widocznie w seksie było mu najlepiej z tą, którą rzucił. Tylko patrzeć jak będą się znowu spotykać:)

Gość wojtekbezportek
No wiec skad wiesz ze mu nie bylo cudownie?Powiedzial ci to?Po za tym po pierwszym razie to coz mozna stwierdzic?No moze po 4 , lub 5....A jak on to tlumaczyl - czy zle mu bylo czy co ?Moze za krotko , by doszedl?

Gość zabetonowany konował
ile macie lat? moze powinniście po prostu szczerze porozmawiać co lubicie i czego oczekujecie od seksu.

Gość Sant Rut
Dobrze Wam obojgu sprawi wsparcie wiedzą - sa ma nie zdawałam sobie sprawy, że jest kilkadziesiąt poważnych pozycji napisanych niezwykle przystępnym językiem i bardzo, bardzo ciekawych: http://tnijurl.com/f9ebd72dbdb8/ powodzenia.....

no i czy on mnie porównuje do tamtej? przykre to jest.. a ja nie mam w sumie nawet pieniedzy na kupowanie sobie bielizny z triumpha prześwitującej z pończochami itd.. myślałam ze bedę mu się podobać, starałam sie naprawdę..;-(

mamy po 24 lata... no wychodzi na to że go nie podniecam.. boli mnie to bo na 5 razy raz miał wytrysk za pierwszym razem.. a potem juz nie.. ;-( nie robilismy tego w jednej pozycji przez 10 min tylko w rożnych przez 1,5 godz..

Gość wojtekbezportek
No przestan ,nastepnym razem bedzie ok.Moze po prostu bylo za krotko,a nie od razu...nie podobalam mu sie

no to powiedz mi TY wojtku - czaisz się na ładną zgrabną dziewczynę... poł roku.. zostawiasz dla niej obecną, piszesz jej jak to ją pragniesz, zakochujesz się, idziesz znią wkońcu do łóżka.. i co??

Gość ...i okazuje się, że w łóżku
jest po prostu beznadziejna i to nie to! Idę szukać dalej, ewentualnie wracam do ex:D🖐️

Gość wojtekbezportek
I sa faceci ktorzy tryskaja po 2 min. - na nich szkoda czasu, sa tacy co sie delektuja i z tymi jest najlepiej, i sa tacy co maja problemy i zrzucaja je na innych.no faktycznie po co ci ten wytrysk? Czy on byl pozniej jakos niezadowolony?

Gość a jesteś pewna że faktycznie
zostawił dziewczynę a nie ona jego? Zapytaj dziewczynę czemu go zostawiła. Bo ja mam wrażenie, że ty jesteś przykrywką dla jego gejostwa..

Gość taka jedna mężatka007
Na pewno mu się podobasz, skoro zerwał z tamtą. Według mnie nie musisz wydawać fortuny, żeby się seksownie ubrać. Sama też tak robię. Wystarczy ubrać stringi, pończoszki i np szpilki i do tego ostrzejszy makijaż i zobaczysz czy to mu będzie odpowiadać.

NO TAK.. MOZE I NIE MAJĄTEK ALE JA MAM ŁADNĄ BIELIZNĘ, DBAM O SIEBIE, NO I CZUJE SIE JAKBY TO BYŁ MOJ MĄŻ PO 20 LETNIM STAZU DLA KTÓREGO MUSZĘ SIE STRAĆ I PRZYWRÓCIĆ CHĘCI.. ODŚWIERZYC ZWIĄZEK

Gość wojtekbezportek
Wiesz , niektorze faceci tak wstrzymuja wytrysk ,ze po jakims czasie bardzo trudno im dojsc - nawet jak chca.Sam tak mam ,to wiem co mowie .Na poczatku to i owszem po 15 min. chce sie trysnac , ale po przetrzymaniu tego , pozniej to juz czysta przyjemnosc z bycia z partnerka .Wtedy liczy sie tylko przyjemnosc -no sperma wylewa sie po trochu i wolno ,ale nie ma takiego wyraznego orgazmu.

Gość taka jedna mężatka007
A rozmawialiście na temat Waszych oczekiwań?

Gość LEOPOLINA
Mim zdaniem zalezy mu jeszcze na poprzedniej dziewczynie..aceci tak mają a znam to z autopsji. Mój mąż, kiedy jeszcze byliśmy ze sobą na etapie ,,chodzenia" odszedł do innej..ja tez odeszlam do innego, z tym ze mnie ten obcy wcale nie pociagal i postanowilam byc singlem..a on no coz po paru tygodniach wrocil...dlugo blagal o wybaczenie az wkoncu sie ugielam bo co tu duzo mówić mi z nim było w łóżku rewelacyjnie no i przede wszystkim bardzo go kocham. Oboje zapomnielismy o tych glupich wyczynach a teraz jestesmy pare miesiecy po slubie i spodziewamy sie dzidziusia. No ale wracajac do tematu, mezczyzna jest tak skonstruowany ze chocby nie wiem co i tak ciagnie go do tej z ktora bylo mu w lozku najlepiej, i mozesz stawac przyslowiowo na glowie ale niestety i nie chce Cie tu czarowac ze bedzie inaczej, prawdopodobnie wroci do tamtej :( bo jest do niej pod tym wzgledem przywiazany a niestety na przyjaxni zwiazku nie zbudujesz, do tego potrzeba pasji, radosci z bliskosci drugiej osoby, a przede wswzystkim ogromnej chemii iedzy wami co potem przeklada sie na zadowolenie w sypailni. Pozdrawiam

NO WŁASNIE TAK JAK NAPISALEŚ.."NA POCZĄTKU"...my mamy te poczatki i jednak wymaga ode mnie czegos co go może podnieci..ja sama mu nie wystarcze??-( on jednak do tej byłej powraca.. i tyle.

Gość wojtekbezportek
Ja myslalem o poczatku stosunku , a nie zwiazku...

A myslałaś o tym co on robił z Byłą? Może on lubi klimaty sado-maso albo jakieś wyuzdane gierki a ty jesteś prostą kobietą ( prostą znaczy normalna) Lub po prostu on nadal kocha się w byłej i będąc z tobą myśli o niej