Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaciieeknnn

Jak ją przeprosić

Polecane posty

Gość nigdy nie wiem dlaczego
Moim zdaniem przede wszystkim być z nią gdy jest w ciąży, wspierać ją, pomagać bo to nie łatwy czas dla kobiety.,.. musisz ją zapewnić o tym, że już gdy dziecko się urodzi, będziesz pomagał jej w obowiązkach jak tylko będziesz mógł... powiedz jej tak jak nam tutaj, że po prostu gdy nie chciała ślubu, poczułeś się odrzucony.. że twoje zachowanie wynikało z tego... że w czasie gdy jej przy tobie nie ma, uświadomiłeś sobie jak bardzo ją kochasz i nie chcesz jej stracić... gdy już troszkę chociaż serce jej zmięknie, możesz zrobić coś dla waszego dziecka, może kupić coś rozczulającego,a może jeśli lubisz i potrafisz :) grać na gitarze, nagrać jakąś płytę dla maluszka z kołysankami... wtedy ona zrozumie (tak myślę), że zależy ci bardzo na dziecku ...

Gość fafarifka
kolego w jednym wpisie opisujesz jak jej dokopaleś a w innym żeby wrociłas a będzie jak przedtem czyli co obiecujesz że dalej będzieszją olewał bo nie robi tak jak ty chcesz ?Kobiety nie są skomplikowane mimo wszystko. wybacz ale nie chciałabym takiego partnera na ojca dla swojego dziecka .Sugeruję terapię w centrum Pomocy Rodzinie znajdziesz info a potem zakładanie rodziny . Dziecko to nie zabawka a Twoja kobieta to nie marionetka którą możesz dowolnie manipulować.Po porodzie dziecko będzie centrum jej świata .Jak dasz sobie radę odstawiony na boczny tor skoro o taką duperelę zrobileś kataklizm? Jak ma na Ciebie liczyć skoro nawaliłeś kiedy byleś potrzebny .I po cholerę Ci ślub ?Bo chcialeś?A czego chciała Twoja kobieta ? ślub nie zając jak macie być razem to oboje podejmiecie decyzję w odpowiednim czasie.I jeszcze jedno . Jesteś z kobietą dość długo , nie wiesz gdzie mieszka? Jak Ci zależy usiądż po jej drzwiami i nie rusz z tamtąd tylka dopoki z tobą nie porozmawia .Pokaż jej ze widzisz coś wiecej niż czubek swojego nosa.

Gość maaciieeknnn
Chodziło mi o to , że jeśli do mnie wróci , to będzie tak jak przed tym zamieszaniem o ślub. Wczoraj w końcu udało nam się porozmawiać. Powiedziała, że oboje musimy się zastanowić nad sobą , nad swoim zachowaniem, że mamy zrozumieć swoje błędy Ustaliliśmy, że teraz będę jej pomgał , dzisiaj np zrobiłem zakupy , obiad itp Bardzo ją kocham , nie wyobrażam sobie życia bez niej . Wiem ze postąpiłem jak gówniarz Chcę z nią żyć , wspierać, pomagać , kochać, i razem z nią wychowywać dziecko. Cieszę się , że przynajmniej wczoraj zechciała ze mną porozmawiać... Wiem , że jeśli teraz ona wróci to będzie jedna jedyna i ostatnia szansa , więcej powrotów nie będzie. @fafarifka - wiem , że popełniłem błąd, że źle zrobiłem , że dziecko to nie jest zabawka , zdaje sobie sprawę jak ją skrzywdziłem Związek trzeba budować na zaufaniu , zrozumieniu, rozwiązywać problemy rozmowami a nie cichymi dniami i fochami -dopiero teraz zrozumiałem ile znaczy rozmowa w związku Wczoraj siedziałem pod jej drzwiami i grałem na tej cholernej gitarze, wiedziałem że troche czasu minie zanim otworzy ale w końcu się doczekałem

Gość Malinkowa Truskawka
łał otworzyła i co? od razu rzuciła się na szyję, czy były negocjacje?:) widać już jej brzuszek?

Gość maaciieeknnn
No był ochrzan za to że odstawiam szopki , że jej nie daje spokoju , ale w końcu mnie wpuściła , brzuszek się delikatnie zaokrągla . Nawet się przytuliłem do brzuszka , mam nadzieje że jakoś to będzie, że mi wybaczy

Gość Malinkowa Truskawka
a już wiecie co się urodzi chłopiec czy dziewczynka? a może blixniaki ? :)

Gość maaciieeknnn
syn :) będe najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem jeśli będziemy razem go wychowywać

ale z ciebie gówniarz. Jak można odgrywać swoje humorki i pretensje na kobiecie w ciąży? To ona ma prawo mieć humorki i to Ty masz ją wspierać a nie zachowywać się jak urażone dziecko. Mimo wszystko mam nadzieję że się pogodzicie, o ile mówisz prawdę i się wzajemnie kochacie. Kobiecie w ciąży potrzebny jest spokój i stabilizacja a nie takie szarpanie.

Gość maaciieeknnn
Zrozumiałem jak bardzo ją zraniłem

Gość maaciieeknnn
Kupiłem dzisiaj maskotke dla naszego maleństwa . Nie wiem , czy zawieźć go Marcie... Mam nadzieje że jak maleństwo się urodzi to zbliży nas do siebie na nowo

Gość wszystko sie ulozy
:) jedz do niej z misiem:) najwaznijesze ze zrozumiales blad:)

Gość maaciieeknnn
Jutro jej zawioze . Sama do mnie zadzwoniła przed chwilą . Cudownie , że znowu rozmawiamy :)

Gość fajnie ze kupiles
jedz do niej albo chociaz zadzwon i powiedz jej co kupiles

Gość maaciieeknnn
Ona sama zadzwoniła przed chwilą , rozmawialiśmy , umówiliśmy się na jutro . Nie mogę się doczekać kiedy znowu ją zobacze , najchętniej to bym dzisiaj do niej pojechał

Gość wszystko sie ulozy
no widzisz jak wszystko sie łądnie układa:) ciesze sie razem z Toba i zycze powodzenia:) jesli zadzwonila tzn.ze chce od poczatku zaczac:) dobrze zrobila na poczatku:) dzieki temu zrozumiales co jest dla ciebie najwazniejsze :) i juz nie popelnisz tego bledu:)

Gość maaciieeknnn
Też tak myśle , dla mnie sukcesem jest to że znowu rozmawiamy. Bez niej wszystko jest takie szare . Mam nadzieje ze będziemy razem , z czasem ona zgodzi się na ślub, chciałbym zobaczyć ją w pięknej białej sukni przed ołtarzem i robić wszystko by zawsze była uśmiechnięta i szczęśliwa

Gość a wasz synek będzie na slubie
niósł welona swojej mamie :classic_cool:

Gość maaciieeknnn
bardzo bym chciał :) ...

Gość onaa22
Może szukała pretekstu do rozstania, a moze jest to tymczasowa kwestia hormonów ciązaowych? Miałam podobna sytuacje z facetem(za wyjatkiem dzieecka), bylismy ze soba 3lata, zostawialam go, bo slabo sie staral.. Trzymalam go pol roku, przesylal ciagle kwiaty dzwonil przepraszal plakal iii wrocilam :) Moze zrob to samo??

Gość wszystko sie ulozy
bedzie dobrze :) gdyby nie chciala nie byloby telefonu i jutrzejszego spotkania :) nie zapomnij oczywiscie napisac co dalej:classic_cool:

Gość maaciieeknnn
Myśle , gdzie by ją jutro zaprosić , wiem że nie będzie chciała do restauracji bo ona tego nie cierpi , do kina zbyt banalne . eh kobietki , czasem trzeba na nas jakiejś terapii wstrząsowej

Gość O jednym pamiętaj
Kobiety w ciąży są wyjątkowo wrażliwe na słowa.. Potrzebują poczucia bezpieczeństwa, miłości i spokoju.. Za to bez umiaru możesz ją przytulać ;)

Gość w ciąży to zaproś ją gdzieś
gdzie są blisko toalety, bo z tego co pamietam to często się robi siusiu :)

Gość maaciieeknnn
przytulania nigdy jej nie zabraknie ;P to macie jakieś pomysły , gdzie ją zabrać ?

Gość O jednym pamiętaj
Wiesz co, przypominam sobie z czasów ciąży (3 lata wstecz) że lubiłam bardzo kameralne miejsca.. ciszę i takie poczucie że jesteśmy tylko My (nasza Trójeczka) im więcej ludzi tym prędzej chciałam się ewakuować i wzrastało moje rozdrażnienie...

Gość w ciąży to zaproś ją gdzieś
zalezy co ona lubi? gdzie dotychczas bywaliście?

Gość maaciieeknnn
No właśnie , myśle i nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy , kino banał , za dużo ludzi , restauracji ona nie lubi... więc przygotuje parę filmów , pojadę po nią , zrobie kolacje zrobimy własny seans :)

Gość O jednym pamiętaj
Bardzo dobry pomysł! Tylko stwórz wcześniej klimat.. jakieś kwiaty i miły upominek dla Niej... żeby miała wrażanie że to wszystko jest z myślą o Niej i będzie super zobaczysz :) powodzenia!

Gość lilann 86
Autorze ty ja lepiej znasz jak my. Zyjesz z nią 3 lata to wiesz jak z nią postepować. Myślę,że bez powodu sie nie wyprowadzila tym bardziej ma sie dziecko urodzić. Nie myślisz,że to dziwne właśnie w tym momencie. Od dobrego faceta kobieta nie odchodzi.Powodzenia

Gość lepiej coś zamów na wynos
bo jak nie umiesz dobrze gotować, to jeszcze biedaczka się zatruje albo będzie miała niestrawnośc w to w ciąży niewskazane