Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowalam

Jestem w zwiazku a zakochalam sie w kims innym

Polecane posty

Gość zwariowalam

Mam w glowie metlik, chyba zwariowalam. Jestem z chlopakiem 7 lat, niedawno zaczelam nowa prace, poznalam tam kogos i stracilam dla niego glowe. Najgorsze jest to ze jest zonaty z dwojka dzieci... A ja mam slub za rogiem. Nie moge spac, jesc, myslec, skupic sie. Mam tego dosyc. Jak sie z tego wyleczyc/ :(

Gość Sasza Jebakov
Napij się.

Gość syn króla sedesów
życia nie oszukasz

Gość zwariowalam
w jakim sensie zycia nie oszukam?

Gość zwariowalam
teraz prowokuje klotnie z moim chlopakiem.... gdy leze obok niego to mysle o kims innym .... najgorsze jest to ze wiem ze nie moze tak byc. moj chlopak jest bardzo dobrym czlowiekiem i nie chce zlamac mu serca.

Gość zwariowalam
HELP

Gość syn króla sedesów
Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu. Rozumiesz?

Gość Antek Makuta
Daj adres wspomoge CIEBIE ,7 lat to już pora wymienić na drugiego ,po 5 latach już nadchodzi pora.

Gość Antek Makuta
Szkoda tylko że zadałaś sie z żonatym, i wtedy cierpią dzieciiiiiiiiiii,a tak to jesteś tolerancyjna wiec zastanów sie i szukaj rozwodnika lub kawalera

Gość zwariowalam
dzieci maja 9 i 10 lat wiec sa juz duze... nigdy czegos takiego nie odczuwalam... mam wyrzuty smienia ze bedac z kims w zwiazku ZAKOCHALAM sie. Zakochalam sie tak beznadziejnie ze zwariowalam .....

Gość dfsfsgsd
glupia jestes, jeszcze nie raz serce ci zadrży do kogos i bedziesz rzucala zwiazek w ktorym trwasz za kazdym razem? twoj facet nie jest wart takiej glupiej jak ty, zasluguje na lepszą oby ci morde obija żone tego drugiego

Gość zwariowalam
wiem ze jestem glupia. ale ty chyba nie byles/as zakochana.nie ma nic zlego w drganiu serca, to nie pierwszy raz sie zdazylo. Tylk tym razem zaczynam rozumienc ze moze moj zwiazek to nie jest to