Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matus

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość matus

Poznałam fajnego faceta, widzieliśmy się kilka razy, gadaliśmy do upadłego, jakbyśmy się znali lata całe. W czasie ostatniego spotkania padło " do zobaczenia", ale nic konkretnego. I milczy tydzień, to się odezwałam pierwsza. Odpisał, że pracował jak wół, 4 zlecenia na raz i nie miał na nic czasu. Teraz może "wyluzować" i dalej milczy. Niedawno rozstał się z dziewczyną po bardzo długim związku. Ja oczywiście mam już w głowie milion złych scenariuszy. Ale może przesadzam?

Gość kasia_nova
a moze zajmij sie soba? nie uzalezniaj zycia od jego tel. laki, dlaczego tak nisko sie cenicie?

Gość matus
może nie jest. To byłoby proste wytłumaczenie wszystkiego. Tylko, dlaczego proponował kolejne spotkanie? Faktycznie ciągłe myślenie na ten temat nie pomaga. Mnożą się tylko "dlaczego" i " a może". Postanowiłam więc poznać zdanie zupełnie obcych ludzi.

mógł zaproponować spotkanie , ale niekoniecznie już myśleć o przyszłości - może się rozmyślił...

Gość kasia_nova
facet ma cie w d..pie dziewczyno, zapewne tez ma kogos, jest zajety praca, odpusc sobie, zapomnij faceci tak mowia- do zobaczenia-zeby bylo ci milo- to nie musi znaczyc tego co mowia- bo oni w przeciwienstwie do kobiet KLAMIA

Tylko, dlaczego proponował kolejne spotkanie? Nie zaproponował, chyba, że czegoś nie napisałaś. Powiedział "do zobaczenia" i jak sama dodałaś, nie było to nic konkretnego. "Do zobaczenia" to zwrot grzecznościowy. Pewnie przy jakiejś okazji znów się spotkacie :) Miał powiedzieć "żegnaj"? Tak pompatycznie?

Gość Poradnik dla kobiet
Słuchaj. Może jest załamany tym, że rozstał się z dziewczyną i ma dość cierpienia i zajmuje myśli pracą... Nie przejmuj się to może potrwać trochę czasu... Cierpliwośći. Napewno się ułoży. Pozdrawiam!:)

Gość matus
po do zobaczenia padła propozycja spotkania, może nie konkretna, że tego i tego dnia, ale jednak. Wszystko było ok i urwało się z dnia na dzień. Takie trochę "żarło, żarło i zdechło" Wkurza mnie to, że nie ma konkretów. Sorry było miło, ale to nie to. Albo doszukuję się nadziei, której nie ma. Pytanie generalnie mam takie, czy powinnam się do niego odezwać pierwsza, znowu?

Gość oj kochana...
nie, nie odzywaj się pierwsza teraz, poczekaj po prostu a ja się nie odezwie to trudno, co ma być to będzie

Gość matus
masz rację co ma być to i tak będzie. A jeszcze wyjdę na jakąś desperatkę. Pozdrawiam

Gość Marrekklk
Lepiej zrobisz nie odzywając się, nie poprawisz swojej sytuacji narzucając się, zaszkodzisz sobie tylko, facet stanie na głowie jeśli chce napisać krótkiego smsa, wyjdzie do łazienki i wyśle wiadomość, nawet jesli ma mnóstwo pracy. Wiem, bo sam tak robię jeśłi mi zależy:)

Gość moye to kretacz
i leci na kilka frontow, nie odyzwaj sie