Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kijeczek

staff by maff zamawiał ktoś?

Polecane posty

Wiecie na jakich warunkach, płatne z góry czy przy odbiorze? Jeżeli ktoś wie coś to proszę o odpowiedzi.

Gość wielbiciel jeniifer
maff kojarzy mi sie z maffashion takie skojarzenie hehe ;p

Tak to ubrania od maffashion. Ciekawa jestem na jakich warunkach jest wysyłka.

Gość wielbiciel jeniifer
no nie wiem a co mam wiedziec nie podałas linka nie zamawiałam ale maff jest chyba uczciwa a co sprzedaje? leginsy z blackmilk ?

W uczciwość nie wątpię ale wygodnie by mi było gdybym wiedziała czy muszę sie wybrać do banku czy nie.

Gość hanio
Ja zamawiałam, płaciłam przelewem od razu przy zamówieniu i nie pamiętam czy są inne opcje zapłaty do wyboru. Co do bluzki, bo właśnie to zamawiałam, jest świetnej jakości i nadruk też się trzyma permanentnie tak więc polecam :))

Gość mira_25
tragiczne są te ciuchy.

Gość Perenoel
Wszystko jest na sbm.com opisane. Płatność z góry przez paypal albo przelewy24. Jeśli ktoś chce inaczej-kontakt na maila. Generalnie kupowalam i kontakt z nimi jest super, szybko,na temat i sympatycznie. Wysylka dpd. Mailem przesylaja nr listu przewozowego i mozna sledzic na stronie kuriera. Z Krakowa do Warszawy szła paczka 1dzien. Ciuchy sa dobrej jakości:materiał,wykończenia,moim zdaniem warte ceny. (I tak nie sa to drogie rzeczy). Jestem zadowolona i polecam. Na pewno wrócę tam na zakupy.