Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryptomanka

jakie jest Wasze zdanie, pytam o mezczyzn!

Polecane posty

Gość kryptomanka

kiedy mezczyzna mowi, aby sie w nim nie zakochac, mowi, ze nie chce zwiazku - bo swoje z kobietami przeszedl i boi sie zranienia. Jednak zachowuje sie jakby sie w kobiecie zakochiwal, jest czuly i dopytuje o jej zycie, przeszlosc - tzn dlaczego ONA nie chce zwiaku, mowi do niej kochanie, zachowuje sie bardzo czule, w lozku o nia dba, troszczy sie, ale tym samym nie ma wiele kontaktu na co dzien... ale kiedy juz sie spotykaja jest cudownie... i nie moga sie od siebie oderwac... Co o tym myslicie? Moze byc tak, ze zaczyna mu zalezec, ale nie okazuje tego bo ona mowi, ze nie chce sie angazowac????

Gość fiku_jest_chora
obciagasz czy polykasz ?

Gość troche ulgi
tez człowiek tylko z nie odcieta penpowina miedzy ksiedzem a urzedem i mamusia

Gość troche ulgi
kupa sie nie trzyma kiedy piszesz

Gość ze jest cwanym kretaczem i ruc
ha za free bez zobowiazan nie jest w stanie powiedziec wprost, ze szuka tylko seksu i wali tanimi tekstami

Gość kryptomanka
dlaczego tylko do lozka? skoro jest czulosc, jest troska... nie znamy sie dlugo... i co znaczy "lepszej" ???? :/

Gość kryptomanka
ale ja nie oczekuje od niego tanich tekstow, to ja wyszlam z inicjatywa aby nie bylo zobowiazan - bo sie ich boje- i zastanwiam sie, czy On moze zaczynac czuc cos wiecej, a w obawie przed skonczeniem przeze mnie relacji tego nie powie... bo te wszystkie gesty z jego strony, ktorych jest coraz wiecej, sa co najmniej niepokojace, nie wiem jak je interpretowac! nie sa wymuszane przez moja osobe, nie wywieram -bynajmniej- presji i niczego nie oczekuje, wiec po co to robi?

mężczyzna nie boi się żadnego zranienia ze strony kobiety - jest jasny i przejrzysty w swoich deklaracjach i wcale nie przejmuje się tym , ze kobieta mówi o braku chęci zaangażowania , bo czas i tak zrobi swoje :P

Gość kryptomanka
nie nie, ja nie mowie o seksie akurat, a o tym co przed i po... o tym ze chce np abym zostawala u niego na noc, kied nie mozemy np sie kochac? tylko po to aby pogladac filmy itp...

Gość kryptomanka
rewolver, sugerujesz, ze on liczy, ze z czasem sama sie zaangazuje? i mowi mi to co chce slyszec?

nie wiem co on myśli i jaki ma cel - może sie okazać , ze ma dobre zamiary lub jak dostanie wszystko od Ciebie, to ucieknie lub będzie Cie wykorzystywał

Gość kryptomanka
Czasami mam wrazenie ze nie wierzy kiedy mowie ze nie cchce zobowiazan, jest jakby rozczarowany... innym razem, kiedy jest juz bardzo intymnie, ale nie seks, a przytulanie - generalnie bardzo do mnie lgnie, wciaz chce mnie obejmowac, claowac- nagle rzuca abym sie w nim czasem nie zakochala, bo jest zlym facetem... nie wiem, mam metlik! Powiedzcie tak z punktu widzenia mezczyzny, nie nabijaajcie sie! jest duzym chlopcem :) nie boi sie ciemnosci :D ma 38 lat...

generalnie bardzo do mnie lgnie, wciaz chce mnie obejmowac, claowac- nagle rzuca abym sie w nim czasem nie zakochala, bo jest zlym facetem... chce grać złego, a mazga sie jak dzieciak - podejrzane

Gość ze jest cwanym kretaczem i ruc
i co z tego? oprocz seksu mam dodatkowe atrakcje za free, typowe friends with benefits

Gość a czego
się spodziewasz po dużym chłopcu?

Gość kryptomanka
miazga sie? czy ja wiem... po prostu jest czuly, ale wlasnie gdzie to jego "zlo"??? :/ swoje przeszedl, byla go bardzo zranila, jest po rozwodzie.. moze to sprawia ze ma obawy, ponadto miedzy nami jest duza roznica wieku ... 13 lat... czego sie spodziewam? nie wiem... licze ze nie jest dupkiem, tylko tyle...

Gość kryptomanka
ale czy uwazasz w ogole za mozliwe, ze jego plan to rozkochac mnie w sobie?? mowiac ze wcale tego nie cchce? faceci czesto stosuja dziwne sztuczki :/

obawiam sie , że jak się zakochasz to dopiero się dowiesz w zasadzie nie wiem o co mu chodzi - mówi co innego , robi co innego - jak na faceta , to paranoiczna rozgrywka

Gość kryptomanka
no wlasnie!!!!!!!!! jak na faceta! bo przeciez jestescie tacy konkretni - podobno!!!!! ale ja nie zamierzam sie zakochac! czy tka czulosc, jest naturalna ws stosunku do kogos, na kim facetowi nie zalezy?

możesz nie zamierzać , a możesz sie i tak zabujać moze ta czułość, to chęć seksu?

Gość kryptomanka
ale seks jest! i ta czulosc jest juz po seksie! albo kiedy juz bylo tyle seksu ze na wiecej zadne z nas nie ma sily :) i wtedy on chce sie przytulac, ogladac filmy, spac razem itp. bedac nasyconym, ze tak to ujme!

Gość no i co z tego?
/

Gość kryptomanka
no jak co z tego? ech nikt nie pogada :(