Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaddaadd

JAK NIE OSZALEĆ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość mamaaddaadd

Co robicie będą w ciąży, że się nie nudzicie? Mój mąż obecnie został przeniesiony do pracy za granicą, więc jestem sama.I Rodzinę mam w innym mieście. Jak nie zwariować w ciąży? któras tez tak ma?

Gość lkmvlmk
Gdybyś miała prace byłoby lepiej. A tak to pozostają Ci spacery, książki, zakupy, porządki w domu.. Nie masz jakichś zainteresowań?

Gość mamaaddaadd
ogólnie to nie pracuję! koleżanki są zajęte własnymi rodzinami. A ja ciągle się nudzę. Ile można książek przeczytać. Nuda mnie zabija:(

Gość lkmvlmk
A dlaczego nie pracujesz? To może pojedź na jakiś czas do rodziny :)

Gość mamaaddaadd
wieczory są najgorsze, chciałabym poprzytulać się do męża a go nie ma :(.

aaaaaaaa, nie pracujesz no cóż nic dziwnego że się nudzisz... a nie masz wolnej koleżanki? Nie możesz pojechać do rodziny w odwiedziny?:) nie wiem na jakim etacie jesteś w ciąży, ale może zapisz się na basen?

Gość rofl
musisz znaleźć sobie kochanka, innej opcji nie ma :classic_cool:

Gość mamaaddaadd
nie pracuję, bo jestem na zwolnieniu . do porodu zostało mi 1,5 miesiaca. nie mam siły na niektóre rzeczy. I na dodatek mieszkałam w dużym mieście, teraz z mężem w małej mieścinie gdzie nic sie nie dzieje.

Gość lkmvlmk
No to chyba jedyne wyjście to na jakiś czas pojechać do rodziny :) posiedzisz tam trochę i gwarantuję Ci, że zatęsknisz za swoją ''nudą" ;) A kiedy wraca Twój mąż?

Gość jawiemcoto
odpoczywaj kobieto i wysypiaj się na zaś, jak urodzisz to nie bedziesz miala czasu sie nudzic, zatesknisz nawet za nudą ;-)

1,5 miesiąca to nie tak dużo. Za to potem nie będziesz się nudzic. ;) A teraz wiosna idzie, to chodź na spacery, posiedz na świeżym powietrzu i jakoś zleci.

to może przesadz kwiatki, akurat mamy teraz na to sezon ściągnij sobie komedie i oglądaj:) no nie wiem ja nie wiem w co mam ręce włożyć, zawsze mam co robić i żałuje, że doba ma tylko 24h...

Gość mamaaddaadd
Anielica to mogę Ci tylko pozazdrościć :). też jesteś w ciąży? nie przemęczaj sie za bardzo ;)

nie na razie jeszcze nie mogę sobie pozwolić:) planuje zajście na nowy rok teraz pracuje na półtorej etatu i zbieram na wesele:) ogólnie zawsze brakuje mi na wszystko czasu:)

jestem osobą bardzo aktywną i trochę się boję, że ciąża mnie trochę unieruchomi ale czego się nie zrobi, żeby mieć dzieciaczka:)

inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi, ciąża nie obniża IQ coś w tym jest bo ja sie nigdy sie nie nudze nie ma takiego czegoś jak inteligencja iq a przynajmniej test na iq jest taki film test iq testem dla naiwnych