Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Henna do włosów...

Polecane posty

Gość trghdgre
nie rob henna ;/ potem jak Ci sie odmieni i bedziesz hciala zafarbowac to zadna farba Ci nie chwyci bo zeby mog farbowac farba po hennie to trzeba ja poprostu scinac systematycznie ;/ juz lepiej lec po farbe zwykla do sklepu

Kurrwa, bo mi sie zmywa kolor... :O A myje wlosy codziennie + codziennie odzywka, wiec wychodzi na to, ze teoretycznie myje dwa razy dziennie. :classic_cool: Chodzi o to, iz mam nieduzo tej henny, pol tubki tylko i nie wiem czy ogarnie mi cale wlosy... :classic_cool:

Z odżywką nie złapie. Ja zaszalałam i zrobiłam czarną czekoladę, pięknie wyszło ale 2 tubki poszły.

Taa. U mnie się 3 tygodnie czarna czekolada trzymała, teraz poprawiałam i już wiem, że będę wierna tej wersji siebie :D

Ta w emulsji jest wygodniejsza, a ja jestem straszliwie leniwym stworem, więc się rozumie samo przez się :P

Czytałam o odżywkach koloryzujących od nich, ale mojego koloru nie mają... Szampon powiadasz :D

No własnie chodzi mi o odzywke koloryzującą, jest do rozrabiania z wodą, na bank zrobiłam wszystko jak nalezy, a potem jeszcze to mieszałam z dobre 10 minut, a i tak były grudki, źle sie nakładało i nic nie wzieło...

Gość nfogig
carrie, a jaki masz teraz kolor włosów?