Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna dziewczyna;)

Dlaczego dresiary nie lubia takich panienek jak JA?

Polecane posty

Gość ladna dziewczyna;)

Na weekendy do szkoły jeżdzę do Rzeszowa.Mam 18lat uwielbiam sie strasznie stroic np legginsy tunika obcisla szpilki 12cm albo ponczochy i tunika;)Spodnie rulki szpileczki,poprostu sie lubie stroic a nie lubie stroju dresiary ale nie komętuje ani nic .A jak bylam ostatnio w Rzeszowie to taka gówniara 13lat zaczela strasznie wyzywac itp tęba kibolka Stali;/Ale wiedzialaz ze jedna jest na podpuche i jakbym zareagowala to by mi wypadlo wiecej...

Gość jajko Faberge
bo Polska to zaścianek, pełno tu zawiści, zazdrości , dziadostwa 🖐️

Gość hahahhahahahah ja nie moge
po pierwsze to słownik ortografii Polskiej poczytaj zanim zaczniesz sie stroic w "szpileczki", po drugie to moze zwyczajnie jestes prowokujaca swoim zachowaniem czy cos, moze zwyczajnie draznisz ludzi swoja osoba, nie wiem, bo na mnie nikt nie najezdza na ulicy i w ogole. PS kibicuje Legii Warszawa !

Gość bhjhdMxA axzsndcsanf
jestes ze stalowej woli?

Gość ladna dziewczyna;)
ale tego to nigdy nie zrozumie, co mają w głowie takie dresiary co np chodzą i śpiewają ,,Biało-niebieskie barwy króleskie czy jakos tak.Ja nic niemam jak kto chodzi ubrany ale nie rozumie jak one mogą za ubiur wzywac a szkoda gadac jak one chodza ubrane dresy za 3zl z szmateksu bluza bluzka....

Gość Ananasowaa
Jezeli ubierasz sie wyzywajaco to pewnie maja cie za panienke lekkich obyczajow a takie tepia jak wiekszosc ludzi:)

Gość ladna dziewczyna;)
pisze z tela a nie bede pisac ą ę ć albo będę pisać:-D Nie nie jestem z stalowej woli.Nie kibicuje nikomu ale na weekendach chodzę do szkoły,a mieszkanie wynajmuję co tam rządzi STAL. A co dziwnego pończochy i tuniko-sukienka tunika jest niżej pupu a do pończoch zakładam bokserki więc nie rozumie tego...

Gość Amelia wroclawianka
Ja chodze ladnie ubrana i z klasą. Szpilki, plaszczyk itp i jakos mnie nikt nie wyzywa:D moze poprostu wygladasz jak prostytutka. ps slownik sie klania..:D

Gość haahaahahahah ja nie moge
Boze to Wy tam u siebie nie macie sklepu kibica, no to mega wies u Ciebie jest...to chyba kibicki jakiegos podrzednego klubiku sa...

Gość ladna dziewczyna;)
Przepraszam bardzo ale mam 18lat to nie wiem dlaczego mam nie pokozać nóg.Co w tym zlego nie uwielbiam szpilki 12cm tuniki obcisle legginsy pończochy rurki i inne ciuchy ktore nie lubią dresiary albo na ktore je nie stać...A nie uważam ze ubieram sie jak dziw..

Gość ej ładnaa
skad jestes dokladnie ?? tez jestem z okolic rzeszowa;p

a moze tylko Ty tak uwazasz...i hm Twoje psiapsiolki

Gość Amelia wroclawianka
Mozesz pokazywac co chcesz, nawet golą cipę. Poprostu kazdy ma swoj gust i tyle. Mi osobiscie tandetne ciuchy sie nie podobają.

Gość ladna dziewczyna;)
Moja wieś jest w super położona do różnych miast mam do 35km Jaslo Krosno Rzeszów Ropczyce mamy drużyne piłki nożnej, ale u mnie niema tępych kiboli.Jak jestem na ulicy w szkole czy gdzieś ide to każdy mi mówi ze super wyglądam i w ogole;) tylko ta jedna dresiara miala jakies chalo....Nie nawidze osob co zaczynaja jak wiedza ze maja plecy zaden pseudo kibol nie pojdzie jeden ja jednego tylko 10 na 1...

Gość ladna dziewczyna;)
Bardzo bliskie okolice Strzyżowa:-D a dokladnie nie powiem miejscowosci...

kolezanko co Ty mozesz wiedziec o kibolach, skoro ich nie ma w tej Twojej super dziurze...??? bo chyba raczej nic, a Twoim znajomym sie podobasz, bo wszyscy jestecie tandetni do kwadratu, ale szkoda gadac...

Gość Ananasowaa
Jezeli bylyby obok twoje kolezanki to tze by za toba poszly-proste! A skad wiesz ze te "dresiary" nie ubieraja sie sexy czasami?jestes wszechwiedzaca?ale jest roznica miedzy ubieraniem sie jak prostytutka a sexy kobieta z klasa...tych drugich raczej nie zaczepiaja hah widac po twoich postach ze raczej ta druga nie jestes...

wklej tutaj zdjecie jakiejs swojej stylizacji, nie pokazuj twarzy ani nic, tylko ubranie, nie jestem sobie w stanie wyobrazic ze do ponczoch zakladasz bokserki, jestem dziewczyna, ale na takie pomysly to ja nie wpadam

Gość ladna dziewczyna;)
Dobrze wiem ze ta gówniara była na podpuche jakbym ja zareagowala na ta gadke to by inne wyskoczyly.Kibice a dokladnie psedokibole bo kibiców mozna zobaczyc na Stadionach co graja slawne druzyny tam jest kultura a nie to co stal i resovia cwani w grupie a jeden na jednego nie pojdzie chodza po ulicach i pluja cwaniakuja dra po ulicach to ludzie z wsi sa lepiej wychowani.Mi bylo by wstyd isc przez ulice pluc przeklinac wydzierac sie na cala morde hehe a jeszcze bekac wstyd na wsi sa ludzie lepiej wychowani...

w porównaniu do mojego miasta, dla mnie jesteś z jakiejs malusienkiej wsi zabitej dechami, bo ja nigdy w zyciu o strzyzowie nie slyszalam, nawet o uszy mi sie to nie obilo, dopiero dzisiaj...a poza tym nigdzie kibole nie chodza codziennie i nie wariuja i w ogole to bajki piszesz

Gość 47w364834
Po pierwsze pisze się halo nie chalo. Po drugie co ma mieszkanie na wsi do wychowania? Po trzecie czy te Twoje pończochy to przypadkiem nie rajstopy?

Gość Jadmjtqgaj
Masz coś do dresów!? Weź sie dziewczyno zastanów na pewno ta dziewczyna ma więcej oleju w głowie od Ciebie..ma jakąś pasje Piłka nożna,na bank slucha rapu..a ty jaką masz pasje? Szpileczki? Miniówki itp? Osobiście wku rwiają mnie takie typiarki jak Ty co one nie są.. Osobiście tez slucham rapu i chodze w szerokich spodniach i bluzach mam wy jeba ne co myślą takie dziewczyny jak Ty! Pozdrawiam rap z sercem i duszą!i kocham piłkę nożną kibicuje Barcelonie!

Gość ladna dziewczyna;)
Widze ze niektorzy nie wiedza co to sa ponczochy:-D Jesli jest stopni nie wiecej niz 5 ubieralam do szkoly bokserki poniewaz po 1 zeby nie bylo mi tam zimno po drugie jesli ubierzesz tunike obciska i stringi to posladki ida troszeczke w dol a jesli ubierzesz bokserki to pupeczka jest jedrna.A jesli wybieram do swojego to ubieram stringi i spodniczke.Niechce wiedziec jak okropie wygladala by twoja pupa w tunice ponczochach stringach fuj fuj fuj! A nie bzykam sie w szkole czy w miejscach publicznych a bokserek z pod tuniki nie widac...A zaraz mi poleca teksty ze grupy tylek to odpowiem odrazu waze 47 co dziennie biegam cwicze...

grupy? hmmm jaka polonistka/ polonista przepuszczal Cie z klasy do klasy...tak sie zastanawiam, a poza tym to masz cos z glowa, skoro w taka pogode ubierasz sie tak jak sie ubierasz...a sorry nie wazne w co wazne zeby bylo widac jedrna pupinke, ale nie warto sie uciskac w cokolwiek, warto zainwestowac w karnet na silownie, albo fitness jesli cos takiego istnieje w Twojej miescinie

Gość Olorinek
co to sa "dresiary" bo nie kapuje

Gość ladna dziewczyna;)
nauczcie sie czytac!!!Mowie o resovi i stali a nie o pozadnych klubach barcelone sama lubie i lubie ogladac ich mecze.Ale mowie o resowi i stali jestem co weekend w rzeszowie i tylko slysze darcie mordy jak ida ulica Bialo niebieskie barwy krolewskie i nic innego mam swoje hobbi pasje tez lubie sluchac polskiego hip hopu i innych polskich wykonawcow Uwielbiam jezdzc na rolkach skuterem tanczyc jezdzic pod namiot na ryby ale za cholerne nie rozumie kiboli stali albo resovi...

Gość Jadmjtqgaj
Ogólnie to przykre:

Gość czterdziecha cha cha
mam lat ile mam ale zgadzam się z niektórymi wpisami. Dziewczyno ty nigdy nie zrozumiesz kibiców:D

Gość ladna dziewczyna;)
A wy kurde czytac nie umiecie???pisalam ze cwiczy co dziennie biegam i inne cwiczenia ale jak mam goly tylek to stroszeczke idzie w dol co byla ze silikon w dupie:-D:-D:-D:-Dalbo nie wiadomo co wlozylas...Ja juz zmykam sie zbierac...