Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magiel na kafe

Zmieniacie już koła/opony na letnie?

Polecane posty

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jasne

Gość zejdi
ja mam już letnie

Gość zmieniam dopiero w kwietniu
🖐️

Dla twojej przyjemności moze byc nawet 20 + Podałem jedynie zalecenia producenta. Fakt zachowywania się elementów opony zimowej powyżej i poniżej tej temp....przemilczę, bo i tak nie zrozumiesz

Bo to oczywista oczywistość. Nie posiadasz po temu odpowiedniej wiedzy, ani nawet zainteresowań, które pozwalałyby ci zrozumieć wpływ temp na zachowanie się opon. Guma do żucia.......to jedyny temat który obejmuje twój szczątkowy aparat myślowy

powinno się zmieniać kiedy średnia temperatura w ciągu doby przekracza +5 stopni ;]

Oj, synu! Cos ci się pogmatwało. To, że zapytałam i to, że jestem kobietą, nie powoduje żebyś wymyslał tu takie herezje. no chyba, że pracujesz w warsztacie, bo twojego toku myslowego...:D

Nie trzeba pracować w warsztacie, aby znać tak oczywiste fakty. Kupując głupi sprzęt AGD, zawsze czytam instrukcję. Nie dlatego że jestem ciemny i nie potrafię obsługiwać ekspresu do kawy, ale z czystej ciekawości- zwłaszcza jeśli chodzi o warunki eksploatacyjne . . . ...................mamusiu

Synu, może masz czasu zbyt dużo, bo ja nigdy nie czytałam instrukci obsługi:P Jakoś wiedziałam co i jak ze sprzętem. Poza tym wolałam ciekawszą"lekturę":P

I dlatego takim jak ty wymiana opon i przepalonej żarówki sprawia identyczny problem. Ciekawość świata nie polega jedynie na czytaniu poezji, i innej ciekawszej lekturze. Ty przeintelektualizowana idiotko

Powiem więcej. Najwyraźniej masz inteligencje robota kuchennego. Kupując leki też nie czytasz ulotek? Wszak istnieje ciekawsza lektura. Ale spokojnie. Zaczniesz czytać, kiedy pewnego pięknego dnia do rozumu przemówi ci 220 V I zapewniam cię. Będziesz je czytać ze łzami w oczach. Będziesz czytać w skupieniu i absolutnej ciszy, aby nawet najdrobniejszy szczegół nie umknął twojej uwadze.

Gość użeczona jak nigdy
buahaha XD HMS Petard - podobasz mi się, kim jesteś? :P

Gość HMS Petard wylogowany
jestem reżyserem kina akcji :classic_cool:

Jestem mściwym, pamiętliwym i zionącym nienawiścią do wszystkiego i wszystkich człowiekiem. Który swoją zajadłością niczym Szamil Basajew udowadnia wszem i wobec swój upór, opór i determinację. Chęć dążenia do destrukcyjnego celu, pozostawia za sobą zgliszcza, zamieniając poszczególne tematy w pola, które z pewnością można nazwać bitewnymi. Czasami, po moich gościnnych występach dyskusja zamienia się w coś w rodzaju Waterloo, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem a idea szykaną. Zadowolenie płynące z rozpieprzenia tematu, lub przynajmniej przekierunkowania dyskusji na inne tory, jest wręcz nie do opisania. Stanowi to najczystszą formę satysfakcji, którą z całą pewnością nazwać by można nirwaną. Pozdrawiam serdecznie

Gość użeczona jak nigdy
a to jakie akcje już skroiłeś?

Gość użeczona jak nigdy
Wielki Bojownik Kafe :P a w realu?

To zupełnie bez znaczenia. Niektórych moich wypowiedzi nie powinno się traktować poważnie:classic_cool:, ale zaznaczam- tylko niektórych.

Po dwóch wpisach pryszczaty szczeniak wyczytał w swej czarodziejskiej kuli, a raczej pustawej łepetynie icedzi trzy po trzy. Musi czytać ulotki, zeby nie wsmarowac na swoje pryszcze jakiejś innej niedozwolonej mazi:D A teraz do lekci, jutro poniedziałek, bohaterze zza monitora, czyt. idioto kafeteryjny:P

Magiel na kafe. Ja ci powiem więcej. Jestem całkowicie aspołecznym, zdegenerowanym, półprzytomnym z nienawiści gimgównem. Moje wypociny mają na celu obrażenie, ośmieszenie lub zdyskredytowanie rozmówcy Poniżanie i szykanowanie stanowią sens i najgłębszą istotę mojej bytności na forum, zaspokajając mój sadystyczny apetyt. Należy również dodać, że samozadowolenie płynące z powyższych występków jest swoistego rodzaju mieszaniną satysfakcji i dzikiej fascynacji czynieniem bagna z najświetlejszych nawet tematów. Biorąc to pod uwagę, należy nachylić się nad moim nieszczęściem i ze zrozumieniem godnym Dalajlamy, przejść nad tym do porządku. AMEN