Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panów_pań

Pod dżinsami POŃCZOSZKI która tak zakłada i CO NA TO FACECI - wasza reakcja?

Polecane posty

Gość pytanie do panów_pań

Dziewczyny czy założyłyście kiedyś pod spodnie dżinsowe pończoszki samonośne by zaskoczyć faceta? Panowie czy spotkaliście się z tym, by dziewczyna miała pod dżinsami ponczoszki? Jeśli nie to jak byście zareagowali, spodobało by wam się to???

Bym się zdziwił i pomyślał, że dziewczyna ma nieówno pod sufitem. Pończochy - ekstra, szybki dostęp, efekty wizualne, i można się kochać bez zdejmowania. Jak można to połączyć z dzinsami?

SS widać ze mnie dziwoląg :classic_cool: rzadko nosze dzinsy ale nie widze problemu w takim połaczeniu ;)

To nie jest problem techniczny V34, to jest problem koncepcyjny: po co? Rozumiem, że po spódnicą można błysnąć kawałkiem uda a w upalny dzień nieć lepszą wentylację. Ale w dżinsach? Może ja czegoś nie wiem, V34?

ja tez nie rozumiem po co. jesli chcesz zaskoczyc faceta to lepij bez jeansow i np ponczochy, plaszcz i ewentualnie sexi bielizna

jesli ktoś uznakje ze ponczochy nosi sie tylko w celu łatwego dostepu to ma sam ze sobą problem :D:D:D Ja nosze je bo lubie bo sa wygodniejsze nic rajstopy a w okresach takich jak teraz pod samą spódnicą są zbyt chłodne ;)

No to chyba mam problem... Ale nie tylko dla łatwego dostępu ale i dla efektów wizualnych - co już pisałem.

ładnie skrojone dzinsy tez bywają seksowne ;) z domieszka strechu ;) Dzis mam na sobie spodenki czarnne 3/4 ze strechu mocno opiete i pod spodem ponczochy :P

SS opis juz podziałał na twoją wyobraźnię :D:D

ale co chcesz ogladac mnie w tych ponczochcach czy w tych obcisłych spodniach?:D:D bo przeciez wygladam jak kobieta w czarnbych obcisłych spodniach do kolan :D:D

Satyr musiałbys to zobaczyc na zywo :D:D

:D:D jasne :D:D:D autorko ja ci gwarantuje sciagniesz dzinsy i facet stwardnieje ;)🖐️

Ja stwardniałem od samego opisu V34. A jakby zaczęła faktycznie ściągać to bym chyba końca nie doczekał! Młodość mi się przypomina... wtedy też zdarzało mi się nie doczekać... :-o