Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkazolza

jak ukarac chlopaka?

Polecane posty

Gość kamilkazolza

moj chlopak spotkal sie ze swoja dziewczyna byla, podobno oddac rzeczy, ale mial to zakazane a jednak tak zrobil. jak mam go ukarac, zeby zrozumial, ze zrobil zle i wiecej sie z nia nie spotykal? Na pewno brak lodzika, i chyba tez brak zwyklego seksu no i mysle zeby nie uieac sie seksownie bo zawsze mam jakis seksowny komplet do lozka a tak to chyba bede nosic bawelniane majtki i bialy stanik. Czy to wystarczy zeby sie poprawil? No i brak slodki sms-kow. Jak dlugo powinna trwac taka kara, az przeprosi? Powiedziec mu ze kara sie odbywa czy to byloby juz ponizej mojej godnosci bo w koncu on zle zrobil i sam powinien wiedziec????????

Gość nieładny bukiet....
jesteś panikarą, jak mogłaś mu czegokolwiek zakazywać? Sory jesteś żałosna;P

Gość lokator spod 5-tki
koleżanko Ty chyba bardzo młoda jesteś bo głupio strasznie gadasz.

Gość facet23
wiec ubierajac sie nie sexownie jeszcze pogorszysz, ubieraj sie ladnie zeby go podniecac ale mu nie dawaj, nie wysylaj fajnych eskow i wyjdz z kolezankami na piwko lub sok to najbardziej go wpieni poinformuj go o tym dopieor jak juz bedziesz w drodze i nie ulegnij spotkaj sie nawet jak nie pozwoli nie spotykaj sie z kolegami bo mozesz go stracic ale kolezanki go mocno wkurza na piwko w pubie czy na bilard czy cokolwiek innego tak nie za dlugo nie na noc bo beda mocne klotnie o zdrade i sama bedziesz mogla pozalowac ale tak od 18 do 22 albo od 19 do 22 starczy i nie pisz do niego jak bedziesz z kolezankami niech sam w glowie uklada historie facetow boli dokladnie to samo co kobiety ale tylko wtedy to boli jak zalezy ci na nim jest to sposob kary na druga polowke chociaz ja bym moja druga polowke za to juz przez okno wyrzucil heheheheh

No to się ubawiłem heheh dobra prowokacja. heheh Żałośni są Ci co w to wierzą. hahaha ale problemy hahaha

Gość pokazac mu ,
pozytywny test ciazowy ,kupiony tu na forum :D