Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwwciaaa

czy dziewczyna 70 kg jest atrakcyjna

Polecane posty

Gość ;lvnvo[2
rozne dawki sa tez ja mam srednia dawke ale laknienie rzeczywiscie jest wieksze trudno sie hamowac bylo ale sie hamowalam puki pracowalam

Gość ;lvnvo[2
a potem odrazu 10 kg w gore:o ciezko to zrzucic

Gość Ewwwciaaa
nox idz lepiej do lekarza poki nie za pozno bo masz anoreksje !!! a to tak smao obrzydliwe jak tlusta swinia 90 kg!!!

Gość Ewwwciaaa
nox wpier** jak swinia cale zycie i wazylam 45 kg!!!!!!!!!!!!!! poki nie zaczelam brac psychotropow

Nox - tyje się lub chudnie bo są leki które wpływają na metabolizm, zatrzymywanie wody w organizmie, przyswajanie większej ilości tłuszczu niż normalnie który się gdzieś musi odłożyć.

nie masz? jasne każda normalna kobieta chce mieć BMI (na oko) w okolicach 12 i być w stanie wychudzenia zagrażającemu życiu ;D

Gość Ewwwciaaa
levviatan ja jadlam duzo cale zycie i nie tylam a nawet chudlam, a po lekach takie tycie. Chce zachorowac na raka i chudnac w oczach

Gość Ewwwciaaa
nox ty kopniesz w kalendarz z waga 30 kg nie ja masz chorobe psychiczna czyli anoreksje, i urojenia wysokiej wagi przy niskiej wadze

catalina90 -> akurat brałem krople nowej generacji ;] Ewwwciaaa -> nie radze bo rak ma to do siebie że chemia ci zniszczy organizm i potem biorąc sterydy możesz ważyć znaczeni więcej niż teraz

Gość Ewwwciaaa
levviatan przy raku przewodu pokarmowego sie chudnie!!!

Problem w tym ze autorka bierze psychotropy. To ze po sterydach sie tyje to proste i logiczne

widziałem wystarczająco dużo filmów dokumentalnych o anorektyczkach i wszystkie mówiły że to się zaczyna od tego że chce się mieć 3 z przodu w wadze mając około 170 cm.