Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wchodzo koty wysoko

czy peeling do ciala mozna uzyc do twarzy?

Polecane posty

Gość wchodzo koty wysoko

mam taki z alterry, on jest bardzo delikatny, myslicie ze nie zaszkodzi na twarz?

Gość wchodzo koty wysoko
podnosze!!!!!!!

Gość wchodzo koty wysoko
ap ap!

Gość Roan Marita
naprawdę wierzysz, że ten do ciała zawiera cokolwiek innego niż ten do twarzy? :D

Gość wchodzo koty wysoko
podnosze gdyz temat niezwykle dla mnie jest istontyny

o ile nie jest rozgrzewający czy chłodzący to chyba nie ma problemu, bo ja tak robię kiedyś tylko przejechałam sobie gębę rozgrzewającym z imbirem i to była tragedia

Lepiej nie. Mimo, że jest delikatny to do twarzy ma za mocne drobinki ścierające. Skóra na twarzy jest kilkakrotnie cieńsza niż skóra ciała dlatego wymaga innej pielęgnacji i innych kosmetyków.

Gość a ja mam rozgrzewajacy
peeling z Olaya i nie narzekam:) nie wszystkie musza niszczyc twarz

Gość wchodzo koty wysoko
no wlasnie chyba nie bardzo oto skład jego: Aqua, Alcohol, Glycerin Coco Glucoside, Xanthan, Gum, Glyceryl Oleate, Silicia, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Vaccinium Macarpon Fruit Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Tics Carica Fruit Extract Dispodium Cocoyl Glutamate, Linalool, Sodium Citrate, Citric Acid, Limonene, Geraniol a tu pierwszy z brzegu jakis garnier: water, glycerin, cetyl alcohol, stearic acid, peg-7 glyceril, cocoate, sodium laurethsulfate, palmitic acid, steareth-21, polyethylene, salicylic acid, coco-betaine, ammonium polyacryldimethylatauramide / ammonium polyacryloydlimethhyl, taurate, capryloyl salicic acid, ci 42090/blue 1 lake, ci 77007/ ultramarines, copper pca, menthol, pentasodium ethylenediamine tetramethylene phosphonate, polysorbate 60, sodium hydroxide, synthetic wax, tetrasodium edta, vaccinium myrtillus extract, zinc gluconate, parfum w sumie racja :O:O:O:O:O:O:O:O dobra, dzieki za uswiadomienie :D

Gość wchodzo koty wysoko
niebieska ale wlasnie on jest delikatny, ma delikatne drobinki :)

Gość Roan Marita
:)

Jeśli tak bardzo chcesz go użyć to wymieszaj go z kremem do twarzy w proporcji 1 do 1 i wtedy. Delikatne ruchy masujące i nie za długo. Lepiej ewentualnie powtórzyć jutro znów niż zrobić raz za mocno i podrażnić sobie naskórek.

Gość wchodzo koty wysoko
dzieki :D🖐️