Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla mama ehh

Najgorsza matka na swiecie...

Polecane posty

Gość zla mama ehh

Jestem najgorsza matka na swiecie!!! Jak moglam wejsc do takiej rodziny!!! Zeszlam na wczoraj dol bo impreze robili z okazji urodzin Adama ojca i co? Czego ja glupia sie spodziewalam? Ze palic nie beda? Ze wyjda? Alez skad... Obok palili - gdzie normalnie ten smrod lecial do nas... Adama ciotka na mnie jak na debila patrzyla jakbym jej cos zrobila - no tak przeciez wielee "dobrego" o mnie slyszala... Adama wuja skonczyl palic i po chwili malego na rece wzial... Myslalam ze sie udusze od tego smrodu... Adam wczoraj zszedl do nich i zrobil awanture, ze maly sie budzi przez ich halas ktory robili dobrze sie bawiac, a oni nic na to... . Wiec to ich wina ze tacy sa, a przeciez sa na swojej "poseji" wiec co my, albo ich syn ma do gadania? Nie podoba sie to wynocha... Nigdzie go nie wezma do pracy jesli podstawowke ma tylko skonczona, a budowlanka to tylko jak jest cieplo jest praca w tym... a zima to co? Jak mi zle...

Gość bo trzeba najpierw
zapewnić sobie jakieś podstawowe warunki, a potem zakładać rodzinę, a nie zwalać się z dzieckiem komuś na głowę :O o.k., z papierosami mogli wyjść przed dom, ale czego się spodziewasz, że przez następne kilkanaście lat nie będą zapraszać gości do własnego domu? :O nienormalna jesteś?

Gość ojoj26
czas na wyprowadzke:)

Gość ojoj26
wolnosc tomku w swoim domku-niby tak,ale dziadkowie do dupy sa skoro im wnuczkow nie szkoda. wiec mowie czas na wyprowadzke.

Gość ***1
No jestes do dupy matka,po co schodzilas na ta impreze z dzieckiem? I nie kapuje na jaki huj tam siedzialas skoro palili

Gość Roan Marita
Co za patologia... Twoi teściowie, bo nie umieli dopilnować, by dziecko ukończyło coś więcej niż 6 klas podstawówki. Twój Adam, że nie umie utrzymać rodziny i zdecydował się na dziecko wiedząc, że nikt go nigdzie nie przyjmie. No i ty, gdzie miałaś głowę zachodząc z kimś takim w ciążę?

Gość zla mama ehh
Zeszlam na poczatku potem poszlam do gory jak zaczeli palic...

Gość ***1
Twoje slowa " Adama wuja skonczyl palic i po chwili malego na rece wzial... Myslalam ze sie udusze od tego smrodu" wiec tam siedzialas,nie gadaj glupot,ja na pewno bym z nimi nie siedziala z dzieckiem

Gość zla mama ehh
Tesciowa sama zaproponowala zebysmy zamieszkali u nich ze po co mamy wydawac pieniadze na mieskzanie skoro oni maja wolnego tyle miejsca nie zwalilismy im sie na glowe sami chcieli zebymy tu byli a teraz co wyszlo szydlo z worka

Gość ojoj26
ehh nic sie nie przejmuj autorko-niektorzy musza nauczyc sie czytac ze zrozumieniem.powodzenia i nie czytaj durnych wypowiedzi typu _gdzie Ty oczy miala_ bo to wiesz-same idealy tu siedza:D

Gość zla mama ehh
***1: On akurat byl w lazience jak palil i potem wrocil bo slyszlam jak zapalniczke zapalal

Gość zla mama ehh
ojoj26: z rezta najlepiej skrytykowac - po co pomagac innym... za darmo? za darmo umarlo...

Gość wybacz, ale jak dla
nie jesteś najgorsza tylko mało asertywan, jak ktoś zaczyna palić, wstajesz zabierasz dziecko i mówisz, że wychodzisz, bo przy twoim dziecku się nie pali. nie dajesz na ręce bo nie chcesz, żeby dziecko wąchało takie zapachy. i kropka. a niech się nawet obrażają. a na hałas nie masz rady, są u siebie. skoro się wnukiem nie przejmują świadczy to tylko o nich, ty musisz przecierpieć albo się wyprowadzić.

Gość co z tego że zaproponowali?
ty jakaś durna jesteś, że nie wiedziałaś, że nie będziesz miała w cudzym domu nic do gadania? :O koniec oszczędzania i won na swoje

Gość zla mama ehh
Adama ojciec dzis do mnie slyszalem ze strasznie nerwowa jestes :/ - bo bronie dziecka...

Gość wybacz, ale jak dla
to trzeba było powiedzieć " jeśli chodzi o dziecko to jestem nawet bardzo nerwowa" pokazać trochę pazura musisz, ale z kulturą. zawdzięczasz im dach nad głową, ale masz prawo też żądać szacunku dla siebie i dziecka.

Gość ojoj26
to ze u nich mieszkasz nie znaczy ze musza po Tobie jechac i swoja wyzszosc pokazywac. Ty przeciez wiesz ze nie jestes u siebie ale dziecka trzeba bronic wszedzie-NAWET U TESCIOW:P a jeszcze raz powiem-durny tesc jak nie rozumie ze dziecko ciszy i tlenu potrzebuje a nie imprez i dymu.trzeba sie wyniesc rady nie ma. kasa wazna ale nie najwazniejsza.

Gość zla mama ehh
ojoj26: wiesz jakby moj syn mial tak 2 latka to do zlobka bym go dala i do pracy poszla a tak to co? troche za maly jest... tesciowa nawet palila w ciazy

Gość ojoj26
no to wlasnie dlatego ma dziecko bezrobotne i niewyuczone:) a najgorsze ze na forum wyczytalam wlasnie ze geny siegaja 10 pokolenia-nieciekawie ogolnie:) oby nasze dzieci nie byly jak ich dziadkowie:D

Gość ojoj26
a do zlobka nie mozesz oddac? ja mieszkam za granica i poszlam do pracy(nie musialam tylko chcialam) jak maly mial 6 miesiecy i tylko na 20 godz tygodniowo i znalazlam inna mame ktora za male pieniadze(na godziny) zajela sie moim maluchem. poszukaj jakiejs mamy ktora by sie Twoim maluszkiem za mala oplata zajela.

Gość ojoj26
moj maz pracuje od 7 do 15 a ja chodzilam do pracy na 13 wiec ona zajmowala sie malym tylko 4 godzinki. poszukaj czegos takiego i ustal sobie godziny pracy tak zebyscie sie z mezem na zmiane maluchem zajmowali:)

Gość zla mama ehh
zarobie 6 zl na godzine to ile mam dac innej mamie 2 zl? bo jak chociazby 5 na godzine to co za zlotowke mam isc do pracy? :(

Gość ojoj26
aaa to faktycznie inna sprawa:( a znalezc inna mame i z nia pracowac na zmiane no wiesz jeden dzien ty drugi ona i na wzajem dziecmi sie zajmowac. albo rano ty a po poludniu ona....