Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ernst

jak ją w sobie rozkochać

Polecane posty

Witam. Właściwie nie wiem po co to wszystko będę pisał, może żeby sobie poprawić humor, potrzeba wygadania się, nie wiem. Postaram się napisać jak najzwięźlej. Chodzi, jak zawsze, o kobietę. Znamy się jeszcze z czasów podstawówki. Już chyba wtedy mnie lubiła, ja ją zresztą też, ale nie potrafiłem tego okazać bo byłem chorobliwie nieśmiały. Po podstawówce nasze drogi się rozeszły. Po kilkunastu latach odnalazłem ją na facebooku. Wtedy coś mnie tknęło, musiałem ją zobaczyć, wsiadłem w samolot i przyleciałem na kilka dni do Polski. Obecnie pracuję w Anglii. Odwiedziłem ją w pracy. Pogadaliśmy sobie przy kawce o "sprawach bieżących", to była raczej luźna rozmowa, nie chciałem niczego jej sugerować, po prostu pogawędka znajomych po latach. Wróciłem do UK i przez kilka miesięcy miałem spokój, chociaż myślałem o niej od czasu do czasu. Od początku tego roku zaczęło mnie już konkretnie brać. Najpierw wpadłam na pomysł, żeby wysłać jej bukiet na walentynki co też zrobiłem. Następna okazja pojawiła się w Dzień Kobiet. Bukiety jej się podobały. Niestety mam z nią mało kontaktu. Rzadko pojawia się na czacie. Zależy mi na niej, wiem, że zrobiłbym wszystko by ją uszczęśliwić. Zdają sobie sprawę, że pozostając w Anglii to nie wyjdzie dlatego postanowiłem zrezygnować z pracy i wrócić do kraju. Tak wiem, że to może wydawać się głupie, ale już wcześniej nosiłem się z zamiarem powrotu, a ona jest ku temu dobrym powodem. Oczywiście nie powiedziałem jej i pewnie na razie tego nie zrobię, że rzucam wszystko dla niej bo mogła by się całkowicie wystraszyć. Podobno zawsze przegrywa ten któremu bardziej zależy, ale nic na to nie poradzę. Mógłbym dla niej oszaleć, o ile już nie oszalałem. Tak bardzo bym chciał jej powiedzieć to wszystko, ale boję się, że się wystraszy i nie da mi szansy. Sam już nie wiem co zrobić dalej.

podoba mi sie co napisales :D to fajnie ze jeszcze sa tacy faceci jak ty :D walcz chlopie, stawaj na glowie a uda sie na pewno :D

Gość jak masz z nią kontakt
a ona jest wolna, to droga prosta zadzwon, zapros na kolacje i dalej samo sie potoczy nie musisz od razu miłości jej wyznawac

Jest wolna, chętnie bym zadzwonił, ale nie mam numeru, a na fb głupio tak ni z gruchy ni z pietruchy prosić ją o numer, ale popracuję nad tym. Na kolacje jak najbardziej bym ją zaprosił, ale najwcześniej będę w Polsce pod koniec kwietnia a do tego czasu wszystko może się zdarzyć. Próbuję dawać jej o sobie co chwilę znać ale nie chcę też się narzucać. Mimo wszystko dzięki za wsparcie.

Gość moim zdaniem........
Miłości nie wyznawaj, ale może znów przyleć do Polski na parę dni, spotkajcie się. Ja latam do Anglii co ok. 3 miesiące, żeby odwiedzić znajomych. Loty są tanie, jeżeli tam zarabiasz, to na pewno Cię stać, żeby latać częściej. No i staraj się o nią:) fajne to, co piszesz, ale nie pamiętaj, że na razie zachwyciłeś się wyobrażeniem o niej, lepiej się trochę lepiej poznać, bo przez te lata od podstawówki mogła się zmienić.

Gość Rozmarzylam sie:)
I zazdroszczę tej dziewczynie:) mam nadzieje, ze uda ci sie i bedziesz z nia szczesliwy