Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Gratka dla miłośników fotomontażu.....

Polecane posty

Gość kupilibyscie czy nie?
DYREKTORE TO FACET A TE ZDJECIA SA Z NIEMIECKICH PORTALI!

Gość kupilibyscie czy nie?
A yebniety lewiatanek i kundel sie jaraja:-D

kupilibyscie czy nie? - Twój przypadek to już ciężkie schorzenie psychiczne :o lepiej zacznij z tym coś robić

Nox Czarownica z całym szacunkiem ale to nie twoje fotki w stopce są kochana!!!

Nox Czarownica nie wiem czyje ale na pewno nie twoje za grubo koścista byłas na wcześniejszych fotach

uprzejmie proszę o zachowanie kultury w moim temacie :classic_cool: i od razu mówię że dla autora najlepszego fotomontażu przewidzinany prezent z allegro :P dowolny o wartości max 200 zł 🖐️ :classic_cool: 🖐️

Nox Czarownica ok ja tam sie nie chcę wykłócać tyle razy swoją twarz pokazywałaś więc zapodaj teraz swoją fotkę z taką figurą jak masz teraz rzekomo \ a przyznam ci rację !!!!!

powiedziała ta która tu nigdy nie bywa :D 🖐️ ps. masz szczególny talent zaprzeczania samej sobie - charakterystyczny dla ludzi o IQ w granicach 80 :classic_cool: 🖐️

ja rozpiszę konkurs na najlepszą teorię spiskową kafe i można pierdolic kulturę osobistą :classic_cool:

sukcesu? nie wiedziałem że sukcesem jest stawanie się coraz mniej atrakcyjną z nią na dzień :D

Gość jjiuiy
dyrektorke ile bierzesz za obiąganko ??????

noxiii - ty to jednak masz swój świat ;) lekko twisted - ale przynajmniej Twój oryginalny :classic_cool: 🖐️

jak w moim organizmie brakuje alkoholu robię nerwowy. a jest wyjątkowa posucha :o to tego jaki tam ze mnie dżentelyment :classic_cool:

Nox Czarownica ok zapodaj fotkę nie pokazując swojej twarzy ale z fakaczem dla nas :D :-D

dyrektore -> tak patrze na zdjęcie i nie powinnaś nosić tak wysokich obcasów, stopy ci sinieją

Gwizezdna WOjna posiadasz 20 pkt. w klasyfikacji generalnej pucharu świata :classic_cool: 🖐️ ps. dzięki za boooskie oksy :classic_cool: 🖐️

Gość Men Struacja
Gdzie te zdjęcia bo wcięło.

Wojenka = jesteś moją faworytą jeśli chodzi o stylizacje - napisz maila a będę się Ciebie pytać - w zaufaniu :classic_cool: oczywiście - o opinie odnośnie różnych wyjściowych ałtfitów :P oczywiście nie imprezowych tylko takich poważnych - gdy faktycznie zależy mi na zrobieniu wrażenia :)

Nox a w ogóle co tam u CIebie? poza toczeniem wojnyz każdym na kafe? :P matura ? jakjieś studia? :)