Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLARA1985

DIETA 600KCAL

Polecane posty

Gość ;lvnvo[2
minimum 1000 :) ile wagi i ile wzrostu?

Gość ;lvnvo[2
no sporawo ale czemu chcesz tak bezmyslnie sie odchudzac? znajdz topik o 1200 kcal i tam dolacz

ja też od jutra walcze z kg :) dołacz sie do mnie ja tez do komuni siostrzenca musze schudnac ale powoli do celu

Znaczy ja nie bede miala tych 600 moze pozniej ale na poczatku zero slodkiego, woda jogurty nat ktore ogolnie lubie i jem, ale slodycze to moja zmora od nich utylam wrr no i kolacje na bok jakies salatki z obiadem ostroznie bo mamusie dobrze gotuja :)do tego jakies cwiczonka w domu brzuszki itd.ja mysle ze skoro mamy tu trwac w naszych zamierzeniach musimy sie troche poznac:)ja juz smigam spac bo wczesnie wstaje wiec jutro sie odezwe do Was dziewczyny:) i zapraszamy wiecej wiecej:) w kupie razniej;)

A najsmieszniejsze jest,to ze teorie znam na 6,gorzej w praktyce.Jezdze duzo rowerem 20km dziennie,zero cukru,za to kanapki w kazdej chwili:/Ile mozna schunac do 27 maja,od jutra na 600kcal.Moja zmora jest brzuch...

Zajrze jutro:)Pozdrawiam.Piszcie,piszcie.Nie no,musi sie udac!Musze fajnie wygladac i motywacja jest jak nic:)Lubie biegac,spacery,ale brzuszki itp.odpada,brrr:)

20 styczen 2003 moja waga 54kg:) 9 lat pozniej........tj.20 styczen 2012 89kg celI30 kwiecien 80kg cel:II 27 maj 73kg:) DAM RADE!:)

NAJWAZNIEJSZE ZEBY KOCHAC SIEBIE:)KAZDY JEST WYJATKOWY.......:)MALY,CHUDY,GRUBY........ITD.ITD.:)NAJBARDZIEJ CHODZI MI O TO,ZEBY WYGLADAC SWIETNIE NA ZDJECIU OBOK PRZYSTOJNEGO WIKAREGO,HEHEHE:)

Gość SporaKlepsydra
Hej :))) Doskonale Cię rozumiem autorko, Komunia jest bardzo ważnym dniem dla całej rodziny i chcesz wyglądać pięknie. Może jednak spróbuj choć 800 dziennie????? Ja pochorowałam się nieco i dostałam mocne tabletki na zatoki. Przy nich mam wrażenie, że wcale nie chce mi się jeść jedynie zjadam coś, by nie szły na pusty żołądek - rano i wieczorem. Dzisiaj 760 kalorii, do tego dużo wody (przez paskudne uczucie suchości w ustach) i coli zero. Ja wybieram się na Komunię na początku maja. Ważę 77 kg, a chciałabym 65, jednak do Komunii nawet 70 będzie super.

Gość SporaKlepsydra
Przy 800 i tak jest spory deficyt kalorii na dobę.... Pisz co dzisiaj jadłaś

Gość SporaKlepsydra
Myślałam, że już śpicie laski :))) Tak się zastanawiam... kiedyś często siedziałam na czacie onetu, i tak patrzę, a nie ma nigdzie tematu-pokoju dla odchudzaczek.... Przecież to najbardziej popularny temat.

Gość SporaKlepsydra
wewnątrz każda z nas jest super laską, tylko ukrywamy się pod warstewką tłuszczu :D Czaty są fajne, można porozmawiać w rzeczywistym czasie, wiele osób. Gdyby znalazła się między nami taka magiczna komputerowa... to może by założyła temat/pokój i heja :) może być wesoło.

Gość SporaKlepsydra
Przyznam się, że kilka lat temu brałam Meizitang... schudłam na nim 10 kg prawie nic nie jedząc... zero apetytu, suchość w ustach i masa wody. Teraz na tych zatokowych tabletkach czuję się tak samo..... może one mi przy okazji pomogą pozbyć się kilku kg, skoro i tak mam je brać do skończenia opakowania.... Mocne są, mocne.