KLARA1985 0 Napisano Marzec 12, 2012 WITAM.WLASNIE JEM II SN. KANAPKA Z RAZOWCA I LYZKA RYBY W OLEJU.RANO ZJADLAM 2JAJKA Z POMIDOREM USMAZONE NA POL LYZECZKI MASLA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlepsydra Napisano Marzec 12, 2012 Hej :))) pożywne śniadanka sobie przygotowałaś :) Ja za moment wciągnę gotowane jajko i kromkę wasy. Dopiero wstałam.. jak dobrze mieć tydzień luzu w domu. Jupiiii leń :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Marzec 12, 2012 ZAZDROSZCZE WOLNEGO KLEPSYDRA:)NA OBIAD ZJEM WRZYWA Z KURCZAKIEM I RYZEM:)NA SPODKU OD FILIZANKI:)NARAZIE JEST FAJNIE,LEKKO......:)NO I MALA CZARNA I WODA,ALE TO U MNIE NORMA:)POZDRAWIAM CIEPLO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Marzec 12, 2012 :)WROCILAM Z PRACY Z PRZEDSZKOLA:)OBIADEK ZJEDZONY,CZAS DLA DZIECKA...:)POZNIEJ BIEG 2km i oczywiscie na kolacje 2 kromki chleba orkiszowego z maslem i ogorkiem kiszonym,a na deser sok grejfruuutttttoooowwwyyyyyyy:)bez cukru.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 12, 2012 600 kalori czy podnioslyscie troche? lizcbe kalori , bo tez sie zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlepsydra Napisano Marzec 12, 2012 Ja myślę, że do 800 jest ok. Dzisiaj jeszcze obiado-kolacja: fasolka szparagowa z wody i kawałek piersi w przyprawkach. Wieczorkiem wskoczę na stepoer na jakieś 45-50 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Marzec 12, 2012 800 moze byc:),naprawde mozna byc sytym przy tylu kcal:)Jestem po biegu,teraz czuje sie dotleniona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 12, 2012 ja wstaje raniutko wiec wolałabym 1000 .bo pozno chodze spac tez wiec pozniej bym mogła podjadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowa88 0 Napisano Marzec 12, 2012 dziewczyny wrocilam:)dzisiaj zrobilam zakupy na odchudzanie heh czyli chrupkie pieczywo jogurty kefiry platki zborzowe... dzisiaj zjadlam salatke z pomidorow ogorka i salaty, i jogurta pitnego 0%tluszczu jakis dziwny byl przyznam ale na glodzie wszystko smakuje heh. jutro kolejny dzien. musze sie zwazyc rano pewnie bedzie szok ale co tam... buziaki:* mam nadzieje ze sie trzymacie jakos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sporaKlepsydra Napisano Marzec 12, 2012 Ja tam jakoś się trzymam :) w sumie wcale nie chce mi się jeść. Dzisiaj zjadłam 750 kalorii, a teraz idę spać :) Miłej nocki życzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ja się bardzo chętnie przyłącze jeżeli moge ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlapsydra Napisano Marzec 13, 2012 Witamy :))) Ja dzisiaj na śniadanie wciągnęłam 327 kalorii, do końca dnia w planach mam tylko jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ja na obiadek pierś z kurczaka na parze z warzywami a na kolacje jogurt naturalny ;) mam nadzieje ze jakoś wytrzymam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowa88 0 Napisano Marzec 13, 2012 Cos cicho tutaj u nas:)Dziewczyny nie ociagać sie. Ja dzisiaj sie zważylam i co... 56,7... niby nie duzo ale jednak za duzo, sama ogolnie mam problem z celulitem i jak zawsze schudlam to wszystko znikalo wiec to jest moja zmora, brzydko mi sie wszystko odkłada w uda ze mam takie boczki nieładne... bleee. Kupilam sobie bańki akupunkturowe chinskie ktore zasysa sie na powierzchni i masuje:)dzialanie polega na tym że gdy tkanka sie zasysa to w srodku bańki jest próżnia i to niby działa> jedna babka na yoytube mowila ze pomaga:)ja zamowilam w takim sklepie zielarskim i zaplacilam 26 zl:) w zestawie sa 4 banki w rożnych rozmiarach wiec mozna na rozne partie ciała stosowac nie tylko na celulit:)nawet na bole głowy zoladka itd. ciekawe to. Musze w koncu zalezc czas na zrobie sobie masazyku tymi bankami:) i czekac na efekty.Dziewczyny a czy stosowalyscie kiedys jakies wspomagacze, tabletki, herbatki? Jesli chodzi o herbatki to raczej mam na mysli cos naturalnego, kiedys pilam LIŚĆ SENESU bo mialam problemy z wyproznianiem, tabletki tez mialam w swojej historii BIO SLANK, THERM LINE. ale teraz nie chce wydawac pieniedzy i do tego zdrowie wazniejsze:)jestem ciekawa jak u was z tymi sprawami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ja kiedyś brałam Asystor Slim co prawda nie miałam po nich smaka na słodycze i wieczorami nie byłam głodna ale waga spadałam strasznie powoli jak przestałam je brać to od razu wszystko szybciej ruszyło . A co do herbatek pije czerwoną z cytryną i czasem zieloną . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowa88 0 Napisano Marzec 13, 2012 no ale te herbatki cos Ci pomagaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 13, 2012 tak po czerwonej mija mi głód ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowa88 0 Napisano Marzec 13, 2012 a to z jakiej firmy pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 13, 2012 Bio Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlepsydra Napisano Marzec 14, 2012 Hejka, Herbatki BioActive są super :) sama ciągnę ich ze sobą zawsze 1/3 bagażu :) Uwielbiam czerwoną, ze 2 kubki dziennie to norma. Dzisiaj pozwoliłam sobie na Red Bulla, nie light tylko zwykłego, ale i tak, mało kaloryczne śniadanko i do tej pory mam podliczone 300 kalorii. Wczoraj z sukcesem, nie przekroczyłam 800, no a na wadze 1 kg w dół :))))) 76 :D Pozdrawiam serdecznie i zmykam do porządków wiosennych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Marzec 14, 2012 WITAJCIE GIRL:)SPOKOJNIE WYSTARCZA MI 800KCAL:)CZUJE SIE LEKKO I WIOSENNIE:)WCZORAJ KUPILAM GARNEK DO GOTOWANIA NA PARZE,SUPER SPRAWA:)A CO U WAS?NIE MAM ZA DUZO CZASU NA PISANIE,ALE SERCEM JESTEM Z WAMI!PISZCIE O SUKCESACH I PORAZKACH.......:)DZIEKI,ZE JESTESCIE LASKI:)JA MAM NAJWIECEJ DO ZRZUCENIA Z WAS:/SZCZESCIARY.OBIADEK ZJEDZONY:SALATKA Z BROKULOW,JAJKO,ZIOLA ,ANANAS,ODROBINKA MAJONEZU:)SCISKAM WAS CIEPLO:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 14, 2012 Siemka :) Jestem na diecie 500 kalorii od 26 dni. Mogę się przyłączyć ;) Jestem wprawdzie na temacie 500 kalorii, ale lubię poznawać osoby podobnie jak ja walczące z wagą :) Przygarniecie mnie ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlepsydra Napisano Marzec 14, 2012 Boginka, witaj, my mamy tu około 800 na dobę. Uważam, że 500 to głodówka, a 800 to już bliżej tej 1000 kalorii ;) Dzisiaj dzień zakończony znów sukcesem, niespełna 800, oby do Wielkanocy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 14, 2012 Właśnie mnie to zastanawia, bo ja naprawdę nie czuję się choć odrobinę głodna przy tej diecie. Jem 4 posiłki i to tak, by zjeść białko, węglowodany i troszkę tłuszczu, bo witaminki muszą się w czymś rozpuszczać. 26 dzień dietkę ciągnę i skutków ubocznych u mnie brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 14, 2012 zapodajcie co jecie na tych 800 kcal pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SporaKlepsydra Napisano Marzec 14, 2012 rano: 2 kromki wasy 100% razowej, podwyższony błonnik z 2 plasterkami sera i pomidorkiem kawa i Red Bull - herbata czerwona, woda obiad: kromka wasy (tej samej) z twarożkiem naturalnym i łososiem wędzonym skropione cytryną (wysoka ta kanapka była) - herbata cz. przed 18 - 6 migdałów i kulka lodów śmietankowych kawa Kawy nie słodzę, sprite czy colę pijam zero, ostatnio nawet fanta zero się pokazała, ale przeważnie woda albo herbaty. Wyszło mi dzisiaj niespełna 800. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Cicho tu u was :) Ja stopkę uaktualniłam...27 dzień dietki przede mną. Pogoda cudna, więc chce się żyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Marzec 15, 2012 HEJ.POGODA CUDNA.WLASNIE JESTEM PO II SN.TERAZ BIORE MOJE DZIECIACZKI Z PRZEDSZKOLA NA SPACEREK.JA DZIS UBRANA WISENNIE,BRZUCH JAKBY BARDZIEJ PLASKI:)POZDRAWIAM LASKI:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gryzelinka 0 Napisano Marzec 15, 2012 Hej, ja od 2 marca znowu powróciłam do diety, ale moja dieta to MŻ- nie liczę kalorii, bo to zbyt pracochłonne :) Ale czuję, że chudnę- tylko waga mi się zepsuła, jak kupię nową to uaktualnię stopkę. Moje wczorajsze menu: śniadanie: zupa warzywna (bez mięsa) z kalafiora, fasolki szparagowej, marchewki, pietruszki, 1 ziemniaka ze śmietaną obiad: 3 pierogi ruskie, 1 duży krokiet z kapustą i grzybami obiad2: filet upieconego pstrąga z brokułami na parze kolacja: garść płatków fitness z pół filiżanki mleka Dziś: śniadanie: 2 malutkie kromki ekologicznego chleba żytniego z masłem, jajkiem na twardo i szczypiorkiem (+ kapka majonezu) II śniadanie: ta sama zupa kalafiorowa, co wczoraj obiad (będzie): młode ziemniaki z koperkiem, serek wiejski z czosnkiem i rzodkiewką kolacja (będzie): kromka macy z białym kozim serem z ziołami i plastrami pomidora Wiem, że momentami nie jest zbyt dietetycznie, ale postanowilam, ze nie bede rezygnowala z tego co lubie (zupy do śietany, ziemniaków, odrobiny majonezu do jajek czy salatki)- dzieki temu czuje sie jakbym nie byla na diecie, a chudnę bo widzę. Mam totalnie płaski brzuch i pełno energii. Minimum 1 raz dziennie piję też czarną herbate z miodem i cytryną, bo ją uwielbiam i w zimne dni z niej nie zrezygnuje. Jak nadejdą cieplejsze przestawię się na zielona herbate z lodem (uwielbiam!) Od weekendu zaczynam tez biegac, no i moze kupie to masujące hula hop :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLARA1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 WITAM.SZKODA,ZE NIE PISZECIE;/OD 11 MARCA NA DIECIE 600KCAL SCHUDLAM;)6KG;)!!!!!!POZDRAWIAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach