Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new topic about....

Ślubniczka 2012 nie je nie pije bo ślubem żyje!!

Polecane posty

Gość new topic about....

jak w temacie, nowa zia86 się nam kreuje tylko bardziej kiczowata :D

i jeszcze jedno mam tylko 9tematów, a ty to przekazujesz jak by nie wiem co, wiele w życiu straciłam i co w tym dziwnego że pytam o opinie innych,

Gość taka jedna z wrzesnia
slubniczka nie przejmuj sie, zazdroszcza ci po prostu i innym ktore planuja ten wielki dzien;-)

Gość ale uśmiałam się jak
zobaczyłam ten temat :) widocznie nie tylko ja zauważyłam jak ślubniczka 2012 pyta o każdą bzdurę a jak jej ktoś nie doradza to wstawia jakieś uśmieszki i buźki po to tylko żeby jej temat był pierwszy i wpadał w oko :) Śmieszne to jest ale każdy ma jakiś sposób na życie. Dajcie kobiecie popisać trochę

Gość a wam to wszystko musi
przeszkadzać, a wy co robicie żeby odświeżyć temat?? ehhh, ludzie, czepiacie się dosłownie wszystkiego,

Gość może znajdźcie troche mniej
nudny argument jak "zazdrościcie jej!!" tak samo było, jak tu szalała zija-kretynija na szczęście poszla sobie przynajmniej stąd, bo na GW nadal ludzi katuje...

co wam tak strasznie przeszkadza??? ludzie, czy ja już nie mogłam się zapytać?? czy ja komuś przeszkadzam?? i nie macie prawa mnie wyzywać,

Gość lilililililiuliliu
ślubniczka 2012 --> daj spokój, kto ma Ciebie za bezguście? co za bzdury opowiadasz. Nieprzejmuj sie tym co piszą inni.... czytałam.. Przed Toba ważne wydarzenie i moze tego Tobie zazdroszczą. Masz prawo radować sie takimi chwilami, co w tym złego ze radzisz sie na forum?. Przeciez to nic złego, nikomu nie robisz tym krzywdy, Po to jest forum żeby na nim pisac , dodawac tematy , radzic sie innych. Powodzenia i gratuluje Nie przejmuj sie ! Dajcie spokój dziewczynie!!! , co Ona złego robi? p.s (ale pewnie zaraz naskoczą na mnie .. :( )

lepiej by było jak bym pisała pewnie o tym ile kto da w kopercie, i dlaczego tak mało, a mnie to akurat nie obchodzi, przecież to forum dyskusyjne,

Gość lilililililiuliliu
masz racje dziewczyno !!! ciesz sie życiem !!!!! i nie przejmuj sie niczym , myśl o sobie... rÓZNI LUDZIE TU SIEDZĄ ,moze któreś Ci zazdroszczą a wracając Do Twojego "tematu" fajne te buciki na ślub, ładne, modne ale żeby wygodne były :) , oglądalam foto Pozdrawiam Ja uciekam spac, rano do pracy PAPPAPAAA

Gość a czego tu zazdrościć
:)

a macie prawo obrażać??? nie, więc jak was to nie interesuje to po co się wypowiadacie, oooo, przepraszam, zapomniałam wy żyjecie tym,

a zresztą, co ja mam się przejmować jakimiś zakompleksionymi panienkami, co tylko żyją aby komuś dokopać, sobie krzywdę robią nie mi, ja się po prostu cieszę z każdego szczegółu, a mój ślub i wesele tym bardziej to potęguje, wy zazdrościcie że ktoś jest szczęśliwy

Gość hehe, a mnie powala
stopka ślubniczki. :D brzydzi sie obłuda, a czym jest branie z wielka pompą ślubu kościelnego po wielu latach życia razem bez slubu? Właśnie obłudą. :D Niech każdy zyje jak chce, jego sprawa, ale niech nie wypisuje takich idiotyzmów na temat obłudy, skoro sam jest obłudnikiem pierwszej klasy. Co do zazdrości - o ile Zia mozna było zazdrościć kasy, przepychu i nieliczenia się z kosztami, to czego zazdrościc Slubniczce, która ogląda każdą złotówkę?

Gość mireczkowata
ślubniczka- nie przejmuj się. NA kafe właśnie takie typy siedzą. Najlepiej takim nie odpowiadać- nie zniżać się do ich poziomu. Pozdrawiam

Gość tak sobie myślę...
Zazdroszczą? - bez sensu, sama w sierpniu biorę ślub, więc nie mam powodu by jej zazdrościć... Kicz, który prezentuje w swoich topikach aż prosi się o wypowiedź :D A najlepsze jest to że zwie samą siebie "dekoratorką" - no ludzie! :D

Gość zobacz jaka
no teraz widze ze link nie dziala

Gość zobacz jaka
trzeba dwie spacej usunac miedzy sprzedam a ; i druga miedzy 8 a 2 nie wiem czemu tak sie link wkleil

Gość jewyyy
Wystarczy nie zgodzić się ze zdaniem Ślubniczki i źle skomentować jej gust, a ta już płacze że ją ktoś wyzywa i obraża. Jeju co za płaczliwa baba. Jeżeli wystawia się jakiś kawałek z życia prywatnego na publiczne to trzeba się liczyć z krytyką. Nie każdy musi się kłaść pod jej stopy i przytakiwać, tak tak pięknie. Ale jak nasza droga zapłakana i zwyzywana Ślubniczka tego nie rozumie to może powinna zniknąć z forum.

tamta suknia nie podoba mi sie, kompletnie nie podobna do tej co ja będę mieć, co do biżuterii, nie będzie żadnej, tylko kolczyki, ale wy nie czytacie i łapiecie wszystko jak leci, nie nie zniknę śmieszycie mnie, bo myślicie że ja sie waszymi opiniami przejmuję, hahahahhaha mam to gdzieś, są tutaj jeszcze normalni, niestety mało ich no ale zawsze to coś, a ci co się upajają dowalaniem, proszę bardzo na mnie to jakoś nie robi wrażenia,

Gość zobacz jaka
mi nie chodzilo o to zeby pytac czy ci sie podoba czy nie tylko pokazalam ci jaka bizuterie miala ta kobieta. zobacz jaka bizuterie dziewczyna ma tutaj do hiszpanki chodzi tylko o bizuterie bo rekawiczki sa okropne welon tez kiepski tak napisalam umiesz czytac co sie do ciebie pisze?

Gość zobacz jaka
a konkretnie chodzilo o to ze do obojetnie jakiej hiszpanki zaklada sie delikatna bizuterie i tyle chcialam ci tylko pokazac

Gość zobacz jaka
a pokaz jakas suknie hiszpanke z podobnym pasem do tego ktory ty bedziesz miala

nie pokażę dlatego że ona jest w szyciu, a osobnych zdjeć nie mam, a ile ja mam pisac ze bizuterii nie bedę mieć tylko kolczyki i bransoletkę?? ile mam powtarzać że z bizuterii zrezygnowałam, co do welonu też nie wiem, wszystko się okaże u krawcowej, będzie suknia, welon lub kwiat, buty szpilki białe, i tyle?? wiec co wam nie pasuje?? a do tego że oszczędzam, a kto w tych czasach nie oszzędza, nie mam parcia na wesele na 200ludzi, wolę zrobić na 80 a za resztę pieniezy chcemy kupic pozadny samochód, tuz przed ślubem,

Gość zobacz jaka
to pokaz jakas suknie hiszpanke podobna do twojej ale z pasem