Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovella780

DIETA WIOSENNA 7 DNIOWA KTO ZE MNĄ PIĘKNY DO WIOSNY?

Polecane posty

Gość lovella780

Dziś wpadła do mnie mama , zresztą jak co niedzielę , i patrzę ona taka rozpromieniona, jakoś tak ładnie wygląda. Więc się jej pytam co się stało. No i wtedy się dowiedziałam że zastosowała 7 dniową dietę ( schudła 4.5 kg) i lepiej się czuje o wiele. Więc oczywiście musiałam dostac jadłospis. Od razu mówię że to jest 7 dniowa - oczyszczająca , poprawiająca nasze samopoczucie, no i tracimy przy tym parę kilo. 1 dzień - jabłka dowolna ilość, woda,zielona herbata,dopuszczalne pół filiżanki kawy naturalnej bez cukru i mleka. 2 dzień- marchew nie ugotowana - również dowolna ilość, można skropic sokiem z cytryny, do tego woda z cytryna , zielona herbata . 3 dzień - 2 makrele lub 2 puszki tuńczyka w sosie własnym, woda z cytryną, herbata zielona. 4 dzień- mrożona mieszanka warzywna ugotowana ok. 1 op na cały dzień bez soli!ew. jeśli ktoś lubi same brokuły 5 dzień - twaróg chudy ok 400 g woda z cytryną i zielona herbata. 6 dzień- pierś z kurczaka upieczona,ugrillowana lub ugotowana woda z cytryną zielona herbata 7 dzień - jabłka dowolna ilośc Ja do tego będę piła, jak będę mocno głodna ,koktajl białkowy i codziennie włączę sobie fajne kawałki i będę się areobikowac :) nie mogę sie doczekac jutra:)))

Gość powodzenia, szczerze
obyś ósmego dnia nie nadrobiła za poprzedni tydzień

Gość lovella780
jak mnie denerwują takie komentarze chcę lepiej się poczuc lżej a nie schudnąc 500 kg