Aisleen 0 Napisano Marzec 21, 2012 byłam trochę zabiegana jak chyba większość w dzisiejszych czasach , ale teraz postaram się częściej zaglądać na topik :) ram pam pam - najserdeczniejsze życzenia spełnienia wszystkich marzeń ,a przede wszystkim tego najważniejszego - dużo spóźnione ale szczere :D Marika 89 jak po wizycie u gina , będziecie podchodzić do in vitro ? Mój m nie ma nic przeciwko , on bardzo chce mieć dziecko , może nawet bardziej niż ja , to ja nie potrafie jak na razie zaakceptować , że nasze dziecko mogło by nie być dzieckiem mojego męża . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika 89 Napisano Marzec 23, 2012 Aisleen to super że twój mąż nie ma nic przeciwko, bo to z reguły mężczyźni mają problemy z zaakceptowaniem takich rzeczy.Przecież to będzie twoje dziecko i to będzie najważniejsze , a jak weźmiesz w ramiona małą kruszynkę to zapomnisz o wszystkim. My byliśmy u lekarza i teraz mamy zgłosić się na początku kwietnia z kasiorką i już prawdopodobnie wydadzą mi zastrzyki do stymulacji i po miesiączce zaczynamy. Z jednej strony nie mogę się już doczekać bo mam ogromną nadzieję że tym razem się uda, a z drugiej boję się możliwości przestymulowania jajników bo oprócz endometriozy mam jeszcze PCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicjjjjja Napisano Marzec 28, 2012 Jejku dziewczyny współczuję wam . Ja nie miałam żadnych problemów, ale jak myślę co przechodzicie to naprawdę widzę że jesteście dzielne. Uda wam się. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika 89 Napisano Kwiecień 12, 2012 No i machina ruszyła .Biorę już zastrzyki stymulujące owulację ,za kilka dni pierwsza kontrola i decyzja co dalej. Później jeszcze tylko punkcja i transfer. Jestem przerażona , ale jednocześnie nie mogę doczekać się efektu. Wiążę z tym in vitro ogromną nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika 89 Napisano Czerwiec 8, 2012 Jestem w ciąży!!!!!!!!!!! 9 tydzień. Udało się za pierwszym rzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Gratulację :) wytrwałości i dzidzi:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika0909 Napisano Czerwiec 8, 2012 Gratuluję! Bardzo się cieszę że Ci się udało. Zdrowej dzidzi i wszystkiego naj naj naj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach