Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volkswagen..

Ludzie są w większosci bardzo brzydcy!!!!

Polecane posty

Gość volkswagen..

Jechałam dzisiaj metrem i tak sobie sie przyglądałam współpasażerom - w przedziale, na peronie, na schodach.... I zdałam sobie sprawe, ze przytłaczajaca wiekszosc jest strasznie brzydka - albo ohydna twarz, albo tłuściochy, źle ubrani, tłuste włosy... tragedia... i to zarowno kobiety, jak i mezczyzni... nie dziwie sie, ze jest tyle singli - nie ma w czym wybierac po prostu :-O

Gość tak ale wez takiego
zwalistego tlusciocha z ryzo czerwona okragla pulchna geba to i tak laskom sie bedzie podobal jak bedzie mial 185 cm+. Zobacz ze one czesciej pierdola tutaj o tym wzroscie niz konkretnie opisuja jak dany facet ma wygladac, czyli moglby wygladac jak podsmazona wieprzowina wielka dupa waskie barki ale jak ma 185 to jest cud miod

Dla mnie "brzydki" określa urodę, z subiektywnego punktu widzenia, pod którą higiena czy styl się nie wliczają. Ktoś może być ładny i zaniedbany.

Gość volkswagen..
masz rację wilczyca, ja to tez generalnie rozdzielam, ale chodzi mi o wrazenie, jakie robia ci ludzie - wygladaja po prostu brzydko :-O

Gość mbu
Ja chodzę po ulicach, jeżdżę tramwajami i widzę mnóstwo ludzi ładnie ubranych, z ciekawymi twarzami w sam raz do obiektywu, więc nie wiem o co ci chodzi volkswagen.

Jeśli nikt Ci się za bardzo nie podoba, to można powiedzieć, że masz o tyle szczęście, że w wyborze partnera wygląd nie będzie mieć dla Ciebie znaczenia (bo każdy jest dla Ciebie brzydki)

mam dokladnie takie samo zdanie, dlatego ucieklam za granice, bo juz nie moglam wytrzymac! we Wloszech czuje sie tak dobrze

Gość kokolina09090999
a Twoj maz ma byc najpiekniejszym z najbrzydszych?;D

Gość aaaa jechalas metrem w Polsce
:D czyli warszawa, to co sie dziwisz:D? tam same buraki i brzydule i brzydale:P

Gość volkswagen..
Na szczescie już mam meża, bo teraz nie byłabym w stanie już nikogo wybrać :-D

Gość medialnamoda
Wy wszyscy w większości macie w sobie wyrobiony przez media wzorzec urody...z ekranu telewizora, kolorowych czasopism, filmów czy innych plastikowych i nienaturalnie wypięknionych ludzików z fotoszopu..........a normalni ludzie tak nie wyglądają. Jak się stykacie z normalnymi ludźmi , to wydają się wam brzydcy, w porównaniu ze sztucznym plastikowym wzorcem zakodowanym w waszych głowach. Do tego w waszym wzorcu są tylko wypindrowani (makijaż , ubrania) młodzi ludzie a nawet młodociani , w swoim najatrakcyjniejszym wieku....a normalni ludzie są w różnym wieku i wyglądają naturalnie czyli brzydko dla was. Ale jeśli koniecznie chcecie zauważyć brzydotę ludzi...to popatrzcie na starszych facetów po 40-ce....to dopiero koszmar, i nie chodzi mi o zaniedbanie tylko o rysy twarzy, są brzydcy jak koszmar prawie wszyscy, im starszy tym brzydszy........ale mają kasę i zawsze sie znajdzie pazerna młoda której nie chce nikt młody...i taka poleci na starego brzydala i nawet żonatego

Gość izunia2622
HMM każdy ma swój urok i każdy ma w sobie coś fajnego! dla ludzi którzy mają mało wiary w siebie i myślą,że nie są wystarczająco ładni polecam http://bralloso.com/kosmos/index.php naprawde ja dzięki temu poczułam się lepiej i uwierzyłam w siebie.

Gość piekna pachnąca d
ale sa i ladni zadbani czyli tacy któzy odbiegaja od tych pierwszych i to znacznie , pozdr

Gość piekna pachnąca d
którzy!!! pozarłam r

Gość iwendciqemcerhf
Volkswagen to jest dopiero brzydkie auto