Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa_1989

On nie wie czego chce

Polecane posty

Gość nieszczesliwa_1989

Mam problem. Od 9 miesięcy jestem z chłopakiem którego kocham ponad wszystko. Ma na imię Kamil i jest ode mnie starszy o 7 lat i nie ukrywam ze początkowo przeszkadzała mi ta różnica wieku bo ja mam 23 a on 30. To on pierwszy powiedzial ze mnie kocha, wszystko bylo super-po 3 miesiącach pojechaliśmy na wspolne wakacje. Mimo ze mialam juz wczesniej chłopaka to jednak pierwszym z którym doszło do zbliżenia byl wlasnie Kamil. Zawsze obiecywałam sobie ze zrobie to z kims kogo naprawde bede kochała i tak sie stalo. Po jakis 4 miesiącach znalazlam prace gdzie musze pracowac przez 2 weekendy w miesiącu a pozostałe 2 spędzam w szkole bo studiuje zaocznie. Kamilowi to przeszkadzało i zaczęło sie psuć. Coraz mniej czasu na spotkania, kłótnie... Chcialam aby bylo znowu dobrze i robilam wiele rzeczy wbrew sobie-aby jemu bylo dobrze. Zgodzilam sie tez na seks bez zabezpieczenia bo wiele razy mówił ze by tak chcial. Po wszystkim usłyszałam ze w ten sposob chcialam go zlapac na dziecko... Od tygodnia sie nie odzywamy bo on powiedzial ze nie kocha mnie tak jak wczesniej i nie wie czy chce byc ze mna bo nie jest szczesliwy ale tez nie wie czego chce. Nie wiem co robic bo kocham go. Postanowil ze potrzebuje czasu-chce miesiac aby uświadomić sobie co tak naprawde chce i za miesiac da mi odpowiedz. Co robic? Czekac czy odpuścić?

Gość złota zasada kafetełe
wszystkie tematy z podanym mailem + imionami to prowo 🖐️

Gość ggffgg
czy kochasz to mozesz stwierdzic po jakims roku minimum , czy on czeka a nie skacze zaraz po tobie temu twojemu tylko o seks chodziło a nie o miłosc jak zreszta wiekszosci facetów

Gość nieszczesliwa_1989
Coraz czesciej zaczyna to do mnie docierać... Widzieliśmy sie w niedziele i nic nie powiedzial ze cos jest nie tak-kochaliśmy sie i bylo dobrze, az do poniedziałku...

Gość nieszczesliwa_1989
Jestem tu nowa i nie wiem jak usunąć ten adres mailowy:( a mam problem z którym sobie nie radze i dlatego prosze o pomoc