Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz kolejny wracam

Chciał ją zdradzić ze mną

Polecane posty

Powstrzymałam go, skończyło się na namiętnych pocałunkach chociaż marzyłam o tej chwili od dawna. Jestesmy przyjaciółmi ale ja czuję do niego coś więcej...Mam mętlik w głowie, wiem że on tego żałuje...Nie chce by inna kobieta cierpiała przeze mnie ale tak mi zależy na Nim..

Gość ggffgg
fajnie ze w czas zareagowałas moze to tylko zauroczenie ?

Gość sdfg
i tak ja zdradzi wiec czemu nie z toba

Ciężko zrezygnować z kogoś na kim ci zależy nawet jak jest zajęty...kiedyś potępiałam wszystkie dziewczyny które biorą sie za zajętych chłopakow...a teraz zrozumialam ze to jest bardzo trudne. Nie wiem co do Niego czuję, nie powiem że to wielka miłość bo to jeszcze nie to...ale zależy mi i nie wiem co myślec...

był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość proste......
pomysl, co bys czula jakbys byla na jej miejscu? osobiscie wierze ze kazda krzywde ktora sprawiamy innym wroci do nas za jakis czas, jesli ja zdradzi dzisiaj z toba to za jakis czas i ciebie zdradzi z inna...

Nie wiem czy każda krzywda do nas wraca, im bardziej obserwuje świat tym mniej dostrzegam sprawiedliwość, zresztą tego się nie boję - jak nie będzie chciał być dłużej ze mną, to trzymanie kogoś na siłę mnie nie satysfakcjonuję...Niemniej jednak wiem że to jest złe i naprawdę nie chcę by ona cierpiala...Ale teraz to ja cierpię. To wszytsko jest takie trudne