Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RainbowGirl89

Dziewczyny co o tym myslicie???

Polecane posty

Gość RainbowGirl89

Postaram sie naswietlic Wam sprawe,ktora nie daje mi spokoju!!minowicie...Bedac na dyskotece, jakies 4m-ce temu,poznalam bardzo przystojengo faceta (brazylijczyka) ,ktory odrazu mi wpadl w oko.Jest bramkarzem w tym klubie wiec zawsze kiedy tam chodze, co weekend lub co drugi, widujego go.Po obserwacji stwierdzilam,ze jest lub udaje niedostepnego tzn jesli jakakolwiek dziewczyna probuje go poderwac totalnie ja olewa!Wogole nie zwaraca na inne dziewczyny uwagi.A kiedy ja tam przychodze zawsze sie ladnie usmiecha i zagaduje.W zeszly piatek kiedy wychodzilam juz z dyskoteki zatrzymal mnie pytajac skad jestem i przy swoich kolegach zaratowal,ze jestem jego dziewczyna i mnie przytulil..Po chwili rozmowy zaproponowal,zeby sie umowic na drugi dzien po dyskotece i isc gdzies dalej na impreze lub na piwo.Dlugo nie myslac zgodzilam sie.Po dlugim zastanowieniu sie stwierdzilam,ze to nie moralne isc z nie znanym mi facetem na impreze czy nawet piwo w srodku nocy mimo tego,ze naprawde mega mi sie podoba!!;d Nie majac nawet mozliwosci poinformowania go,ze nici z naszego wypadu,poprostu olalam to. Ale dzisiaj nie moglam przestac o nim i o tym wszystkim myslec :o nie wiem czy dobrze zrobilam.I moje pytanie kieruje do kobiet, czy ktoras Was byla w podobnej sytuacji?Jak Wy byscie postapily?

teraz to masz co najwyżej wyrzuty sumienia, jakby Ci naprawdę wpadł w oko i budziłby zaufanie to poszłabyś z nim od razu bez wahania bez względu na pore dnia czy nocy, nie przejmuj sie bedzie nastepny, albo mozesz tam isc i jeszcze moze go spotkasz

Gość RainbowGirl89
Kurde dziewczyny spanikowalam poprostu :( naszly mnie mysli typu ' taki przystojny do tego bramkarz, napewno musi byc zwyklym wyrywaczem' albo ' skoro jest taki niedostepny to musi miec zone lub conajmiej dziewczyne' a teraz juz sama nie wiem :o Najgorsze jest to,ze nie poinformowalam go,ze nie przyjde,bo nie mialam jak.Nie wymienilismy sie numerami ani nic i zastanawiam sie jak ja teraz mu sie pokaze jak tam pojde :|

oj co sie przejmujesz, powinien to docenić, w końcu faceci olewają laski które biegną na każde ich skinięcie, no chyba że poczuje sie urażony, duma itp. ALe jak facetowi naprawde zależy to to bedzie dla niego drobiazg ;)

Gość RainbowGirl89
A pojde tam napewno,bo jest to moj ulubiony klub gdzie zawsze moge spotkac mase znajomych :( Teraz wstyd mi bedzie tam isc po takimi wystawieniu go ;/ A chlopak naprawde, jak z okladki!! Najbardziej to mnie chyba przyciagnal tym,ze jest taki trudny do 'zdobycia' i nie leci na pierwsza lepsza...wrecz przeciwnie..Potrafi doslownie zabic wzrokiem jak ktos mu sie narzuca ;o

Gość RainbowGirl89
Chyba zrobie mu laskę z połykiem nasienia w ramach przeprosin Jeszcze nie miałam brazylijskiego nasienia w przełyku :)

Gość RainbowGirl89
Oprócz brazylijczyków popuszczam szpary również murzynom ,arabom i swojskim polskim cyganom

Gość Martita797
Nie przejmuj sie nim jesli naprawde wpadlas mu w oko to dalej bedzie sie staral z Toba spotkac a jesli nie...No coz masz gotowa odpowiedz

Gość RainbowGirl89
No niby tak,ale zastanawiam sie co jesli spiepszylam to po calosci ;) Jesli juz nie bedzie drugiej takiej szansy...Dodam,ze od zerwania z moim bylym (ok roku temu) nikt mi tak jeszcze nie wpadl w oko :) No,ale coz zobaczymy.

Gość Ja bym poszla na twoim miejscu
skoro taki przystojny jak piszesz ;)

Gość Taaakaaa taaaa
Nie warto sie wdawac w romans z bramkarzem! Wiem cos o tym.

Gość Gosia samosia/////
Ciekawa historia daj znac jak sie dalej potoczyla :)

Gość RainbowGirl89
Raczej teraz sie predko nie dowiem jak to dalej bedzie,bo wstyd mi tam isc,ale jak cos to napewno napisze :) 🌼