Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczupła laska 53!.

NIENAWIDZĘ LUDZI!

Polecane posty

Gość Szczupła laska 53!.

A szczególnie tych na kafe! Jesteście pojebanymi trolami!osoby typu zyeb,pravik , jeniffer itd. Co wy sobą reprezentujecie? Totalne dno społeczne? A najśmieszniejsze są te grube i zakompleksione lochy które tylko tu siedzą i wszystko krytykują. Gińće w płomieniach mendy społeczne!

Gość Szczupła laska 53!.
własnie zeskanowalem sobie głowe i stwierdzam autorytatywnie: MAM MÓZG

Gość Szczupła laska 53!.
Chciałam przy tej okazji dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu :classic_cool:

Gość Szczupła laska 53!.
To widzisz sama jak jest. Do ciebie ogólnie nic nie mam , dobrze że krytykujesz te wszystkie grube baby bo to zwykle ścierwa zakompleksione są, nic tylko żrą i siedzą na kafe zamiast iść pobiegać żałosne to

Gość lufka,.5
Laska masz 53 lata ? Jeśli tak to gratuluję Ci , że jesteś laską , poważnie ! Aha Jennifer też nie lubię ale żjeba tak , bo to tylko nieszczęśliwy chłopak .

Gość Szczupła laska 53!!.
Przepraszam za chwilę słabości, to wynik wyjadania spożywczych resztek niepewnego pochodzenia z pojemnika na odpady BIO w zakładzie przyrodoleczniczym w Kurozwękach

dodam tez,że obciagam z polykiem spoconym emerytom pod siedziba glowna ZUS

Mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej "Świt" w Rakoniewicach :D

jestem notorycznie szykanowana za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakladów przemysłu betonowego "Beton" w Pionkach (dawne radomskie). Także mój zwyczaj wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania "huhu, Bonanza" w Parku Rozrywki w Chorzowie spotyka się z ostracyzmem społecznym. Zacofany kraj, co tu dużo gadać..."

nacieram cycki cebula bo slyszalam ze lepiej rosna :)

Gość ????
hm. We mnie to niektorzy wyzwalaja instynkty mordercze(mam tu na mysli osoby podle, bez odruchow ludzkich) Coz dystans i ignorowanie owych to skuteczna metoda w necie.

Gość 5378
HHHHHHahahahaahahaah!!!!!!!!

bo tak w ogóle to mieszkam koło Zgorzelca we wsi Łagów słynnej z wielu mini-burdeli. Czasem wyczekuję pod jednym z takich przybytków i oferuję swe bardzo nieatrakcyjne ciało przechodzącym obok menelom. Zwykle znajdzie się amator mojego otartego do żywego mięsa odbytu i za szklankę wina mogę się trochę zabawić.....

Gość xkjcbnkdjnfvlskjdsljdhsldjf
ahahahaah podszyw zajbisty:D:D:D

Gość hyhyhyhyhy
Polewa :D

Gość ptjgagtg
???? koleś a ty kiedyś pisałeś że zabiłeś kogoś i po wyroku jesteś.Gratuluje

Zakładam że mój podszyw to głupia nastolatka. A ci co piszą że polewa to jej rówieśnicy wogóle wiadomo że nikt normalny na taki temat nie zagląda. Wogóle czy na kafe są ludzie normalni? Chyba nie

kaktus już mi na łechtaczce wyrósł , :( albo coś innego- wisi prawie do kolan, jest sinofioletowe, wygląda jak płachta brezentowa albo pokrowiec na trabanta i do tego śmierdzi kutrem rybacki- tak, tak- tym, który to już w XVI wieku opłynął wybrzeża Pacyfiku a także morze Egejskie i Barentsa :classic_cool:))

Gość ????
ptjgagtg -doprawdy nie mam pojecia o czym piszesz. Moze pomyliles mnie ze swoim starym ktoremu to obsmaczasz knazke. I na dlugosc dzidy odemnie.

Lubie sobie czasem pobiegać po lesie .I w nocy przy pełni księżyca wyję .PO czym zabieram się do bujania worów okoicznej faunie .Spotykam dziki i jelenie.TE ostatnie mają większe bile dlatego dają się fajniej rozchuśtać o tak ((( o o))) .Czasem tylko na mnie dziwnie patrzą te zwierzęta i niektóre uderzają prawym kopytem w ziemie jakby szykowały się do jakiejś bitwy czy co ?Raz spróbowałam z koniem dziadka ,który stał w zagrodzie.Biedny sie zdenerwował troszke może to przez hałas przejeżdzających samochodów ,bo zostawił mi sład na czole w kształcie podkowy...:classic_cool:

Gość Twoje przeznaczenie_______
Szczupła laska 53!. Zacznij odliczać czas 16 godzin 02 min

cmokając wydostaję spomiędzy swoich nadgniłych zębów jakąś dziwną treść. Prawdopodobnie to resztki kotleta mielonego, spożytego przeze mnie w barze mlecznym "Szwajcarski". Rozsmarowuję między palcami i wdycham głęboko. Nuta kału? Niby skąd?

a tak naprawde to jestem znaną tutaj prostytutką z rozstępami, niestety nie mam innej pracy bo skonczyłam 5 klas podstawówki i przychodzę do was z moimi rozterkami czy znajdę jeszcze sponsora będąc brzydką, rozklapciałą i głupią szmatą.

Gość Twoje przeznaczenie_______
liczysz czas? za bez 5 min bedą jeszcze trzy godziny.