Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananerwuska

wezcie mi doradzcie bo naprawde nie wiem

Polecane posty

Gość zalamananerwuska

od pewnego czasu jestem nerwowa, bardzo, tzn sa lepsze i gorsze dni, w akzdym razie psychoterapeutka wykluczyla nerwice, robilam tez tarczyce tzn tsh i nie wyszlo, ale mam np bole z prawej strony w klatce piersiowej, klucie serca i od 3dni nagle puslujace bole glowy ale to dziwne bole bo z tylu z lewej strony. nie wiem nawet do jakiego isc lekarza, albo aczne od ogolnego ale na kazdego specjalise to trzeba 5lat czekac, ktos moze mial podobnie??

Gość arbiter elegantiarume
wszystkie maja podobnie jak im brak bolca :D

Generalnie mam problemy innego typu, ale u mnie samo tsh nie pokazało nic. A inne hormony mam ponad lub poniżej normy więc lepiej przebadaj inne też.

Gość zalamananerwuska
jak czytam o tym to sporo z ta nerwica zwiazane, choc jak czytam bezposrednio o nerwobolach to mi nie pasuje, akurat mam okres, dzis zaczelam wiec pewnie z badan hormonalnych nici

Gość zalamananerwuska
Ksiądz poradził mi przemywać pochwę świętą wodą z Lourdes Ponoć świetej Faustynie po tym przeszły migreny

Ja badania miałam zrobić od 1 do 3 dnia cyklu, nie wiem od czego zależy w jakich dniach lekarz zleci, ale jutro jak masz czas możesz się przejść

Gość zalamananerwuska
Mnie lekarz polecił spożywać psi stolec świeżo zebrany o poranku podczas 3 dnia cyklu