Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAOMI ccc

Depilacja myszki

Polecane posty

Gość NAOMI ccc

Dziewczyny czy wy tez tak macie ze jak golicie sobie cipke, to zaraz dostajecie jakies uczulenie? tzn ja uzywam kremu do depilacji z veet i zaraz jak tylko sie wydepiluje, to zaczyna mi cos ze srodka leciec, dosyc duzo, taka wodnista biala ciecz. A jak sie nie gole i pozwole wlosom troche wyrosnac to nic nie mam, nic mi nie leci :/

Gość aleee
ja bym tam z takim kremem nigdy nie wjechała :/ to są wrażliwe okolice, ja po zwykłym mydle mam nieprzyjemne uczucie i używam tylko i wyłącznie żeli do higieny intymnej więc nie wyobrażam sobie co by było jakbym zastosowała taki krem :P

Gość NAOMI ccc
No to co mam uzywac do tej depilacji? po maszynce tez mam uczulenie, zaraz krostki i piecze mnie

Gość kokolina09090999
uzywalam kremu , mi nic nie bylo .masz wrazliwa cipke;P

Gość szukam grafika
Ja ci opisze z męskiego punktu widzenia :P Na szczescie obecna kobita nie wymaga depilacji. Ja mam tak że krem czy maszynka jeden ciul - obrzęk. Problem pojawia sie po 2 3 dniach. WSZĘDZIE JEDEN PRYSZCZ. Wrastają włosy albo sam nie wiem co. Niektórzy tak po prostu maja. Rozwiązania nie znalazłem. Niektórzy mówili o pilingu itd całe g daje. Dla swojej byłej myślałem o podpaleniu sobie jajec........ Na szczescie nie zreaalizowalem tego niecnego planu. Widocznie musisz znaleśc takiego co lubi zarosniete

Gość aleee
ja zawsze używam maszynki, ale muszę wysmarować się żelem do higieny intymnej, maszynka minimum 3 ostrza i koniecznie nowa i na początku zawsze z włosem a dopiero potem pod włos. Jak zrobię inaczej podrażnienie murowane

Gość szukam grafika
Oj te wasze cipeczki az mnie naszło Jak ja bym chciał taką ogoloną z squirtem i co by się nie bała i chciala byc lizana. I pić z niej. No i żeby sie nie wstydziła spać usmarowana spermą i sokami a nie od razu do mycia...

Gość NAOMI ccc
Ja tez mam nowa maszynke, z piecioma ostrzami, nowa z Gillette, w dodatku z jakims paskiem nawilzajacym. Tez mi podraznilo, nawet jak uzywam pianke do golenia czy plyn do higieny intymnej. Po kremie tez, zaraz ze mnie sie leje, majtki mam mokre juz po 10 minutach. Nie wiem juz co mam uzywac do tej depilacji,bo tyle juz probowalam i wszystko mnie podraznia. buuu :(

Gość aleee
dziwne że taki płyn do higieny intymnej cię podrażnia. może jesteś uczulona na jakiś składnik. teraz doczytałam że tobie chodzi o to że ze środka ci się leje a nie że skóre podrażnia.

Gość NAOMI ccc
No, taka biala wydzielina. Cos takiego jak uplawy, tylko bardzo rzadkie, takie wodniste. Zaraz jak sie ogole, umyje, zaloze czysta bielizne, to po 10 minutach juz mi leci... A plyn do higieny nie ma znaczenia. Uzywalam juz wszystkich, poczawszy od ziaji do takich z apteki. Nic sie ze mnie nie leje tylko wtedy jak jestem zarosnieta a przeciez nie chce chodzic z takimi wlosami, jak Zohan jakis, dlatego sie depiluje i cierpie.

Gość aleee
a zażywasz tabletki anty?

Gość NAOMI ccc
Nie zazywam nic. Jestem mezatka, staramy sie o dzidzie.

Gość aleee
najlepiej zapytać lekarza, bo jest to troszkę dziwne wg mnie

Gość Prawdziwy Chłop z ja-jami
...Powiedzcie kobietki po jaką ch-olere golicie sobie wasze cipki. Ja osobiście uwielbiam jak mogę moja panna za włosy na dole złapać czy pogłaskać

Gość epoken
żebyś chciaż jedna z drugą sprzedały te kłaki wycięte z vaginy mogły sprzedać i zarobić to zrozumiałbym te Wasze wysiłki depilacji ale nie dość , że się męczysz jedna z drugą po tej depilacji i dajesz zarobić korporacjom kosmetycznym za te kremy i olejki to tak naprawdę z tego nie masz NIC , co z tego, że się wygolisz i cierpisz na własne życzenie a tej swojej vaginy i tak nikomu na oczy nie pokażesz, więc po cholerę usuwać naturalne zabezpieczenie antygrzybowe ? a i tak większość normalnych facetów woli oglądać Wasze myszki owłosione :)

Gość Torunianka A
Witaj, Agnieszko, zabieg depilacji jest prosty i bezpieczny tu masz film jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicach między laserami Lightshher i Vectus

Gość Mother 27
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Pani doktor 30
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość RootGirl 22
Kuzynka miała depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Sama byłam zaskoczona rezultatem. Już po jednej sesji było widać efekt. To była słuszna decyzja. Depilacja była bezbolesna. Super skutek. Jeśli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to w 100% polecam. www.mortyr.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-sposobem-gladkie-cialo/

Gość Nie musi bolec 22
Zobaczcie przez przypadek znalazłam fajną wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Działa bardzo prosto. Musicie tylko wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wyszukać salon kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość RootGirl 24
Koleżanka mi poleciła ciekawą stronę o o rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Jest naprawdę fajna. Nie miałam pojęcia, że jest tak dużo metod depilacji. Od zawsze używałam jednorazowych maszynek. Jednak zaciekawiła mnie laserowa depilacja. nie wiem jak wpływa laser do depilacji na tatuaże , ktoś wie?