Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic pppp

Wyglądam zbyt młodo. Utrudnia mi to życie. Jak się ''postarzyć'' ??

Polecane posty

Gość co mam zrobic pppp

Mam 22 lata, wyglądam jak dzieciak, gimnazjalistka. Moj wygląd w ogole nie zmienił się od tamtego czasu. Wiem powinnam się cieszyć bo za 20 lat będę się śmiała ze staro wyglądających kolezanek. Ale teraz jest niefajnie... pomijam juz podejrzenia o podrobienie dowodu osobistego w sklepach , dziwne spojrzenia ludzi gdy kupuje alkohol , na uczelni też smiechy (na poczatku). Usłyszalam , co ja tutaj robie?? Ze dzien otwarty jest tylko dla maturzystów :O Starałam sie o prace dorywczą , ochroniarz z wielką radością powiedział do kolegi '' Nie wiedziałem ,ze dzieci zaczeli zatrudniac'' Moze przewrazliwiona jestem ,takich sytuacji były setki ,chce wyglądac na swoj wiek ,jak kobieta a nie gówniara :( Co mam zrobc?

Gość Czy to jest możliwe???
Powiem ci że mam ten sam problem:) Też mam 22lata a wyglądam na dużo mniej:)

Gość adooda
Też tak miałam, ale nie bój się, wiek cie dosięgnie, to nei jest sytuacja wieczna. Zmarszzki już czekają za rogiem! Jeżeli cię to pocieszy :)

Gość adooda
Po 25 roku życia natura zacznie robić swoje.

Gość baeta
zacznij palic, pic, cpac. Byle z umiarem

Gość ggfgdggg
adooda- zgadzam sie :) taki stan nie bedzie trwal wiecznie

Gość jhbh
ja też tak mam niestety do tego jestem niska, jakies 160 cm i b.drobna. tez mam 22 lata ;) probowalas mocniejszego makijazu?

Gość co mam zrobic pppp
ehhh wiecie co ? chciałam kiedys kogos poznac na czacie ,wyslalam swoje zdjecie a chlopak z drugiej strony uznal mnie za oszustke , Ty masz 21 lat? to foto jakiejs nastolatki ,nara :O Nikt mnie powaznie nie traktuje :(

Gość gość
ja mam 38 lat i dziecko 15 letnie,nic nie robie ,żadnych kosmetyczek etc ,tylko delikatny makijaż ,włosy naturalny ciemny blond jeszcze bez siwych,odpowiada mi ten wygląd bardzo,jednak czasem patrza na mnie jak na puszczalską gówniare która urodziła dziecko w wieku 14 lat i to jest przykre. Słyszałam kiedyś jak kolega sąsiada pytał z ironią "to niezle musiała się bawić za gówniary" ,w dodatku dziecko wychowuję sama. A wygląd u mnie to kwestia genów ,to idzie co drugie pokolenie bo babcia też tak miała,a mama nie.

Gość gość
Zacznij sie powazniej ubierac, buty na wysokim obcasie, ewentualnie na koturnie jezli nie lubisz. Zrezygnuj z typowo mlodziezowych strojow. Latwiej byloby gdybys wyslala swoje zdjecie. Jesli masz naturalny kolor wlosow to sie przefarbuj, najlepjej na czarno jesli pasuje ci ten kolor, zrob ciemniejsze brwi -to troche postarza, paznokcie, moze przedluzane rzesy. Powinno troche pomoc:)

Gość gość
postarzanie się na siłę to absurd. Też tak próbowałam, a było mi łatwiej bo panowała moda na trwałą, zdecydowanie dodająca lat...dzisiaj wstydzę się komuś zdjęcia pokazać...taka stara malutka, koszmar. Trzeba korzystać i cieszyć się z tego, bo czas szybko mija...po 30-tce młody wygląd to będzie ogromny atut.