Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzona ona

mój mąż nagle wystąpił o rozwód mimo że wszystko się między nami układało

Polecane posty

Gość skrzywdzona ona

jestem w szoku!! chociaż częsciowo sama jestem sobie winna. Związałam się z mężczyzną który przeżył w przeszłości bardzo silny zawód miłosny. Właściwie to zostaliśmy wyswatani przez naszych rodziców. On w sumie nigdy się nie starał w naszym związku. Seks mieliśmy może raz na dwa tygodnie i to zawsze ja inicjowałam zbliżenia. On, zawsze zadbany, porządny, nigdy nie robił awantur, nie krzyczał. Dużo pracował, jest cenionym w branży fachowcem. Byłam dumna że udalo mi się złapać takiego męża. Nie pił, nie palił, miał przyjaciół na poziomie, ale było w nim coś dziwnego. Widać że miał w sercu zadrę no i zaczęło się :( dziewczyna którą kochał - Sandra wyszła za jakiegoś palanta, który ją bił i krzywdził. ona zaczęła skarżyć się mojemu mężowi, a on mimo że go tak kiedyś skrzywdziła ubierał się i do niej jeździł. Raz nawet pobil sie z tamtym facetem i wrócił pokrwawiony. Prosilam, błagałam, żeby dał sobie spokój z tamtą kobietą, ale on traktował mnie jak powietrze. Wczoraj bez słowa spakował swoje rzeczy i wyszedl, a dzis w skrzynce na listy znalazłam pozew rozwodowy. nie mógł tego przynieśc listonosz bo nie ma znaczka. Jestem załamana i nie wiem co dalej robić !!

Gość maskotka86
no co robić? zgodzić się na rozwód!proste...miej honor i podziekuj rodzicom.rozumiem, ze chcieli dobrze, ale chyba im tym razem nie wyszlo.Widzisz...to jest życie.Jeśli trwalas w tym tak dlugo, to na pewno mialaś swiadomość, co się stanie, prawda? Kocha ją nadal. A macie dzieci?

Pozew rozwodowy jest wysyłany z Sądu listem poleconym za potwierdzeniem odbioru. W co grasz?

Gość skrzywdzona ona
musial sie podpisac za mnie i wlozyc do skrzynki, on zawsze unikał konfliktów ze mną, cokolwiek powiedziałam to machał na to ręką i zgadzał się. dopiero jak pojawila się ona to mnie nie słuchał, wszystko co dotyczylo jej było dla niego ważniejsze niż nasz związek nie mamy dzieci, a tamta kobieta ma ze swoim facetem aż dwójkę

Gość temu misiu się urwało
maskotka86, "podziekuj rodzicom" Że są na świecie takie idiotki, które uważając się za dorosłe, winę za swoje głupoty próbują zwalać na rodziców. :(

Gość zagrywaszsz
grasz ejże Tego typu listy z sądu oraz ze skarbówki, muszą być dostarczane do rąk własnych i nikt z rodziny nie może podpisać ich odbiór...w więc twój mąż nie mógł udawać kobiety czyli ciebie Coś ściemniasz. Albo jeśli nie ściemniasz...masz okazję narozrabiać w sądzie i na poczcie za nieprawidłowe doręczenie , i nawet pociągnąć do odpowiedzialności karnej osobę która podrobiła twój podpis na potwierdzeniu odbioru.

Gość skrzywdzona ona
ja i mąż mamy wspólnote majątkową i nie raz zdarzalo się że mogłam odebrać dokumenty męża, kiedy jego nie bylo w domu. nie zamierzam robic z tego powodu nikomu żadnych przykrości. mieszkamy w malym miasteczku i tu wszyscy sie znają. zresztą nie tego dotyczy mój problem, bo pozew i tak jakos by do mnie trafił. Ja się pytam co mam robić???

Gość MalyMisSkurczybyk
Ja się pytam co mam robić??? Jak to co? A co jest w pozwie, bo rozumiem że przeczytałaś?

Gość mis z okienka
skrzywdzona ona ja i mąż mamy wspólnote majątkową i nie raz zdarzalo się że mogłam odebrać dokumenty męża jak kazde małzenstwo w tym kraju :) wiec nie pisz w koncu bzdur w kwesti owego postu , tylko odpisz na pytanie w co grasz ? dokumenty to jedno , a listy z sadu to drugie

Gość wyorir
Coz... po prostu wyszedl za Ciebie z rozsadku.. Jego serce nalezy do Niej, nie do Ciebie

Posłuchaj, ktoś tam powyżej mądrzy się, że pozew powinien być inaczej doręczony ale czy to ważne ??? Ciesz się z tego, że nie macie dzieci, bo bolało by dużo mocniej. Ciesz się z tego, że wyszło to wcześniej niż na przykład za kilka lat. Masz duże szczęście. Weście rozwód po ludzku, na zasadzie ugody, podzielcie się majątkiem i żyjcie dalej ale już odrębnymi życiami. A czas jak jodyna uleczy Twoje rany. Pozdrawiam.

Gość bezinteresowna
???