Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_on_on_

Kilka słów o damskich fryzurach/włosach wg faceta

Polecane posty

Drogie Panie, tak się zastanawiam i jednocześnie dziwię co wy sobie robicie czasami z włosów na głowie :D Faceci nie znoszą dziwactwa, cenią naturalność a wy ładujecie tony lakieru na głowę, golicie pół czaszki na łyso albo robicie grzywki które mają po 2 cm długości, co to kurwa ma być :D Czemu widzę na ulicy coraz mniej kobiet w naturalnym kolorze włosów, ładnie ściętych lub długich ale przede wszystkim zadbanych! To straszne kiedy dziewczyna lat 20... ma kruczoczarne włosy które pasują jej jak świni siodło, a jej koleżanka tleniony blond :D Jeśli już bierzecie się za takie eksperymenty to chociaż zadbajcie o te włosy, a nie wiszą wam trzy kłaki na krzyż. To nie wygląda dobrze i nie jest seksi!

Gość myśl pozytywnie
a kto powiedział, że to dla facetów..??

no to ja odpadam w przedbiegach, bo mam zawsze hełm na głowie i frryzirę na Ninę Hgen.:P ale tego,czego używam do usztywniania nie widać, nienawidze posklejanych strąków

Gość Madam Adams
ja ostatnio stałam w kolejce za kobietą,elegencko ubrana,około 45 lat,super makijaż,perfumy takie,ze az kręciło sie w głowie fryz natapirowany i potraktowany czymś,co wyglądało jak gile we włosach,jak by jej ktoś napluł na włosy :/

Gość kafe skejtka
ja używam gumy do włosów, a mam ciemne wlosy i to wyglada jak sperma :O

Gość Co Ty gadasz ze faceci
cenia naturalnosc. Widzialam kiedys zdjecie , byla tam laska ze sredniej wielkosci prawdziwymi nie obwislymi piersiami a reszta z wielkimi balonami z silikonu i komentarze facetow wskazywaly jasno ze nie odrozniaja silikonu od cyca, ale jesli silikon jest wiekszy, wola silikon.

Gość dfsdf
ja mam dlugie wlosy, naturalnie kreca sie, nic znimi nie robie procz codwutygodniowych plukanek ziolowych kotre poglebiaja kolor:)

Gość dfsdf
plukanki ziolowe z krowiej kupy :D a twarz mam natualnie opalona bo jestem córką pocacontas 😴

Gość dfsdf
faceci nie odrózniają spodnicy od spodni rajstop od pończoch podpaski od tampunu

Gość dfsdf
durny zalosne zazdrosny podszyw , chcialybyscie tipsiary tak w moim wieku wygladac:)

Ważne, żeby kobiecie się podobało jak wygląda. Jeśli ktoś siebie akceptuje to mało go obchodzi, co myślą inni.

kobieta ma się podobać sobie, nie Tobie! a naturalny kolor to fajna rzecz, ale naprawde większość kobiet ma nijaki naturalny.Choć te czernie i białe głowy to okropność, ale coż, każdy lubi co innego :)