Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtena4

powiedzial ze chce przerwy

Polecane posty

Gość xtena4

Chlopak powiedzial mi ze chce przerwy jestesmy razem ponad 1,5 roku. Zgodzilam sie bo strasznie sie ostatnio klocilismy on mnie zle traktowal..mial mnie kompletnie w dupie. Jak zachowac sie podczas takiej przerwy? ODzywac sie do niego? mowi ze mnie kocha

Gość może masz pasożyty?
pewnie on nie chce ci powiedziec ze go juz seks nie cieszy

Gość xtena4
ty inteligencja nie grzeszysz widac .. zal mi cie

Gość kocham piotrusia!!!!!!
ja tez nie wierze w przerw... predzej czy pozniej sie rozstaniecie!!!! moze byc z wami inaczej ja nialam jedna przerwe i za dobrze mi bylo bez niego i koniec...

przerwa - czyli pro robi sobie to co chce z kim chce na co wcześniej mu związek nie pozwalał a potem grzecznie wróci lub w ogóle nie wróci...

jezeli facet cie kocha to by nierobił przerwy ja moge się podzielic z toba cos z mojego doswiadczenia co to milość i zaufanie zwiazek który ja mam to obecnie mnie dzieli 4000 km z polski do irlandii ale mam do mojej kobiety zaufanie i milosc i wierny jestem i wierze wto ze tak samo mi ona jest wierna tesknotą zyje jezeli się kochacie to zatrzym go przy sobie ja też wierze ze moja kobieta po wojażach zagranicznych wróci do mnie bo trudno mi jest i jej ze tyle kilometrów nas dzieli ale milość wygrywa nadal