Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werq212

Jestem Polką ,a wiele razy słyszałam ,ze

Polecane posty

Gość Werq212

wyglądam na Rosjanke ,albo ,że mam wschodnią urodę dziwne no nie? to fakt mam lekko skosne oczy i długie blond włosy i taką słowianską urodę ,ale czemu sie wszscy na ta rosjankę uwzięli?

Gość Werq212
też tak ktoś w as ma ,ze sie was pytał czy jestescie Polką? bo np macie poludniowa urode czy jakąś inną? ciekawe czy to musi byc zwiazane z genami czy nie koniecznie

Gość cdsfas
nie wiem, pokaż facjatę to może się wyjaśni

Gość może masz pasożyty?
jesteś tirówka?

Gość krejzulinska
jak mamy odpowiedziec skoro zdjecia nie ma?

Gość Werq212
fotki nie pokaże bo chce byc anonimowa

Gość Werq212
Mam też koleżankę co ją parę osob skojarzylo z żydówka .. i owszem troche tak wygląda myślicie ,ze to może byc powiązane z jakimis genami czy to przypadek?

Gość krejzulinska
to po co ten temat skoro fotki nie pokazesz? moze sama sobie wyimaginowalas cos takiego?

Gość dfsdfd
cyganka i rosjanka to nie powód do dumy :O cyganki są paskudne :O ruskie wygladają tanio :O

Gość rrrre
No to rzeczywiście mamy problem. phi.

ja wiem, że to nie powód do dumy, ale twarzy sobie nie przeszczepię. Mam ciemną oprawę oczu i ciemne włosy, a chciałabym mieć jasne:o

Gość Werq212
Ja tam nie lubie rosjan, ukraincow itd wiec dla mnie to też nie powod do dumy poza tym uważam ,ze są prymitywni z zachowania ale co ciekawe mieszkam też na wschodzie Polski intruguje mnie czy moge miec jakieś korzenie ze wschodu , ale pewnie tego sie nigdy nie dowiem

nie ma sie co podniecać :D ludzie wymyślają takie bzdury...np. mi mówili,że wygladam jak włoszka albo jak z łotwy-estonii (wtf?!:D) ... a mam zwyczajną swojską urodę, słowiańskie rumieńce:)

Gość Werq212
ja się troche podniecam bo skoro słyszalam to samo z róznych źródeł to coś w tym jest ;)

o ale co fakt to fakt, dziewczyny ze wschodniej Polski często wygladają jak rosjanki i mają taki akcent...Mam koleżankę z Chełma, nawet ladna jest, ale też wyglada jak ruska ;D i też ma blond włosy i lekko skosne oczy :D

Gość Werq212
Pani Czkawka- może tylko tak Ci sie wydaje? ludzie z zewnątrz są bardziej obiektywni wobec nas niz my sami

Kurde...chciałbym mieć dziewczynę o urodzie Rosjanki :)...mimo, że jestem facetem to zazdroszczę ci urody ;). Nawet bez fotki.. Co do genów no niestety...albo stety;) ktoś z przodków był ze wschodu. U mnie też podobno "wykryto" wschodnie geny:D Chociaż kiedyś też ktoś powiedział mi, że wyglądam na Włocha... Mieszkasz na wschodzie, na górze czy na dole?

Gość herois
Rosjanki sa piękne .