Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

za godzinę jadę do dentysty....B.O.J.Ę S.I.Ę

Polecane posty

i już słyszę odgłos wiertła, ja pierdoleee !!! może strzelę sobie kielona tak dla znieczulenia juz teraz? :D:D:D

Gość może masz pasożyty?
wymasuj se pipke

nie strzelaj kielona bo znieczulenie nie zadziała nie bój się, da Ci zastrzyk mega wielką igłą i nie będzie boleć :P

mega wielką???????????? aaaaa to może powinnam od razu całą flachę wypić i nie brać innego znieczulenia:D:D:D

sama nie wiem czego, tego odgłosu tych obleśnych wierteł brrrr przypomina mi sie film dentysta sadysta czy jakoś tak. zawsze sobie wyobrażam, że denstystce drgnie ręka i wiertło rozciacha mi twarz:o

Gość Werq212
też się kiedys balam ,ale odkąd wzięlam się za leczenie zebów i leczylam jeden pod drugim to już sie balam coraz mniej . NIe ma takiej mozliwości żeby wierlo rozciachało Ci twarz bo nie ma nawet takiej mocy ;) ja sie kiedys poruszylam przy wierceniu i skaleczył mi sie lekko policzek ,ale tylko naskórek i troeszke krwi było ,ale nie wiele ale nawet etgo nie poczułam bo znieczulenie było na pół twarzy :)

Wiertełko jest male wiec raczej nie poharata Ci twarzy jakos wyjąkowo :PP nie boj sie ja tez sie balam, tzn za kazdym razem sie boje przed pierwszą od jakiegos tam czasu wizytą. Teraz wymienialam sobie plomby, wszystkie wiec mialam ok 8 wizyt. Przed pierwszą nie moglam cala noc spac - ale widzisz - dostaniesz znieczulenie, powierci 5 - 10 minut a reszta czasu to juz wypelnianie :) ze znieczuleniem nic nie boli, sam zastrzyk to tez nie jest jakas masakra fizyczna. Takze glowa do góry i nie boj sie - bedziesz miala ladne ząbki :)

Gość herois
wyobraz sobie ze to nie wiertło tylko mój członek

Gość herois
wyobraz sobie, ze to nie wiertło tylko mój członek

herois hahahahahah to wspołczuję ci skoro twój członek jest rozmiarów wiertła:D ok już sie uspokajam, ja wcześniej miałam wybielanego zęba i te wiertła już mnie mniej przerażaja, ale wciąż się boję.

Gość herois
za każdym razem jak ci wkladają wiertło wyobraz sobie ze to moj cżłonek i na pewno bedziesz częsciej i chętnie chodzić do dentysty

Gość zxccxz5
tak , bo jedynym jej marzeniem jest miec twojego ptaka w gębie

Gość mala ogrodniczka natalia
nie sraj ogniem dupe spalisz, będzie dobrze nic sie nie bój teraz są takie znieczulenia ze nic nie czujesz, też dzisiaj idę, na 15