Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik:)

Szukam kobiet, które miały badz maja polip lub torbiel na jajniku. Pilne!

Polecane posty

jw.

Gość ja mialam torbiel jajnika a op
eracje przeszlam w 2008 roku

Moglabys mi napisac jakie mialas objawy i wgl jak wykryto tego torbiela? Ja narazie przez 2 mce bralam Provere, ale objawy nawet sie nie zmiejszyly..., moj polip mial 4,44cm. Wkrotce ide na kontrole, ale sie martwie i z dnia na dzien jestem coraz bardziej zmeczona tym wszystkim...

Gość zamzam
ja miałam torbiel na 3,2cm, pomogły mi tabletki sylvie 20 (brałam przez 10mc) po torbieli ani śladu :) objawy były takie, że mój cykl trwał 17 dni, często bolał mnie lewy jajnik

mnie bolą plecy, praktycznie nie pamietam dnia bez bolu... moja temp. ciala zawsze po nizej normy czyli 36,0 i mniej, strasznie sie poce,co jest uciazliwe... nie wiem, czy to moze byc od tego torbiela, w sumie lekarz za duzo mi nie powiedzial co i jak... w nocy nie spie, w dzien chodze senna... zwariowac idzie..

mialam atak bolu bo torbiel okrecil sie wokol wlasnej osi.dodatkowo jestem osoba niepelnosprawna...poruszajaca sie na wozku,tak ze cala operacja latwa sprawa nie byla.torbiel byla z plynem i calkiem gladka.torbiel byla duza miala 7 na 9 centymetrow...

aha torbiel zostala usunieta wraz z jajnikiem

a moja matka wyleczyła czosnkiem i nie musiała isc na operacjie przez puł roku jadła po 3 zambki czosnku bo wyczytała w gazecie ze hiszpanki nie maja problemów t zorbielami bo jedzą czosnek