Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bragiłła

co myślicie o tych dziwnych dźwiękach na świecie?

Polecane posty

Gość Werq212
też kiedys takie cos słyszałam .. myslałam ,ze to jakiś samolot albo coś .. no dziwne

Gość bragiłła
nie czarujmy sie, może czasem są to włąśnie odgłosy samolotów, no ale to akurat chyba nie :/ nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, ale to jest troche... niepokojące :/

Gość bragiłła
nie czarujmy sie, może czasem są to włąśnie odgłosy samolotów, no ale to akurat chyba nie :/ nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, ale to jest troche... niepokojące :/

włos mi sie zjeżył na głowie :classic_cool: tak powaznie jak sie nagrywa komórką to bardzo często zniekształca dźwięk, a oni pisali że to nie hd... komórką nagrałam kiedys jak kolo czytał po niemiecku i pusciłam to potem miał dziwny pogłos i brzmiał jak szatan :O

Gość Werq212
no ja słyszałam wlaśnie takie cos jak na filmie w moim miescie i moi rodzice też stwierdzili ,ze to dziwne .. dopiero potem o tym przeczytałam w w necie .. z jakiegos źródła pochadzą te dźwięki tylko skąd?

ja lubie teorie spiskowe :D ale niestety racjonalnosc kaze mi myśleć, że to samolot albo odglosy z budowy, nagrywane komórką (pisali że to nie HD) często zmieniają dzwiek na taki wlasnie "napawający grozą"

Gość Werq212
no ja słyszałam wlaśnie takie cos jak na filmie w moim miescie i moi rodzice też stwierdzili ,ze to dziwne .. dopiero potem o tym przeczytałam w w necie .. z jakiegos źródła pochadzą te dźwięki tylko skąd? napewno jest jakies naukowe wytłumaczenie tylko ejszcze tego nie zbadali

heh po pierwsze jest burza słoneczna po drugie z obserwacji wynika ze może za niedługo dojść do przemianowania się biegunów magnetycznych ziemi ;]

Gość grg43y4
jakoś dziwne że w jakimś tam filmie o najeździe kosmitów na ziemię były takie same odgłosy :-D

Gość mis z okienka
problem sie coraz bardziej pogłebia , juz jest zainteresowanie rządów

Gość mis z okienka
mowisz o wojnie swiatów - dzwieki te wystepują od dawna , byc moze autorzy scenariusza dodali sobie to tresci filmu cos takiego

Gość grg43y4
nie bądźcie śmieszni :-D

Gość Werq212
ja tam nie jestem zwykle za teoriami spiskowymi i staram sie wszystko wyjaśniać w miare racjonalnie ,ale uważam ,ze ludzie sobie raczej tego nie wymyślili skoro to było slyszalne w rożnych cześciach świata . i skąd by im niby mial przyjść akurat taki pomysł jakby to było zmyślone? Może to jest związane z jakaś aktywnoscią ziemi czy słońca zresztą nie znam się ,ale nie koniecznie trzeba od razu dramatyzowac i wiązać to z koncem świata , przebiegunowaniem czy najazdem kosmitów bo to jest mniej prawdopodobne

Gość Werq212
albo z jakimis dzialaniami człowieka np w Rosji , może ziemia jest zbytnio napromieniowana ? moze to z atmosfery? nie wiadomo

Gość bragiłła
to prawda, nie ma co się nakrecac, i tak nie mamy na to wpływu ;) ale byłoby fajnie jakby ktoś to wreszcie racjonalnie wytłumaczył na 100% naprawde wolałabym żeby to była betoniarka :D ale szczerz wątpię w tą teorię

Gość bragiłła
a ja myśle że to wszytko o dupe rozczasc, zawsze było cos takiego słychac tylko teraz ludzie mysla o koncu swiata 2012 i wmawiaja że to dziwne :classic_cool:

Gość grh35yg4
skąd taki pomysł? :_D w dobie internetu nie jest problemem żeby ludze z różnych stron świata podchwycili taki sam fake :-P

Gość chyba nie wierzycie w takie
w dobie internetu ludzie bawią się w robienie faków a wy łykacie te kity jak pelikany