Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce na wietrzyku.

Straszne bóle pochwy po stosunku w ciąży

Polecane posty

Witam, jestem w 21tc ciąży, i od kilku tygodni praktycznie po każdym stosunku z moim mężem strasznie bolą mnie tak jakby mięśnie pochwy, ale jest to niemal nie do wytrzymania. Nie robimy tego nie wiadomo jak długo, staramy się być delikatni i ostrożni, i na pewno jestem dobrze nawilżona. Ten ból utrzymuje się kilka godzin po stosunku, ostatnio był tak silny że aż bolały mnie po części uda. Nie mam pojęcia co się dzieje, zanim zapytam ginekologa (mam niedługo wizytę kontrolną), chciałam się dowiedzieć, czy miałyście tak może kiedyś??? Dodam że to moja pierwsza ciąża.

Gość Jo-------anna
Ja tak nie mam, ale by mnie to zmartwiło.Może zrezygnuj na jakiś czas ze współzycia i skonsultuj to z lekarzem.. Swoją drogą, czemu robiliście to juz kilka razy, skoro za każdym razem później Cię boli?

Gość Lidzia...
ja tak mam ale nie po stosunku,tylko w nocy,albo np.gdy dłużej siedzę lub leżę-to wtedy gdy chce wstać czy tam przewrócić się na drugi bok,to też boli mnie krocze-jakby mięśnie czy kości-nie wiem... uczucie można porównać,jakby miała się MEGA zakwasy np.po jeździe na rowerze mówiłam mojemu lekarzowi,ale powiedział,żeby się nie przejmować,bo mięśnie pochwy i ''to'' wszystko może się rozluźniać>..