Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19rita88

temperatura w czasie miesiączki

Polecane posty

Witam, mam pytanie, od września 2011r. mam nieregularny cykl. Wcześniej (przed wrześniem) każdy cykl trwał 26 dni, teraz średnio trwa on 30-31 dni, chociaż w styczniu dostałam okres 19stego dnia cyklu. Jednak przedostatni cykl trwał 32 dni. Przedostatnią miesiączkę dostałam 13go lutego, a 2 i 4 marca, czyli 19go i 21 dnia cyklu kochaliśmy się z mężem do końca. Od 3 do 9 marca bardzo pobolewał mnie lewy jajnik, jak w czasie jajeczkowania, miałam także bardzo wrażliwe piersi, co rzadko zdarza mi się przed miesiączką. Ostatnią miesiączkę dostałam 11 marca (czyli poprzedni cykl trwał 27 dni). Jest ona bardziej obfita niż zwykle. Myślę, że to wyklucza ciążę, jednak w dniu dostania miesiączki moja temperatura w pochwie wynosiła 37,2*C a dziś (czyli 2dc) wynosi ona 37,5*C. Czy to normalne?

Gość NO nie wim
Moze grypa cie bierze?

na pewno nie, czuje się świetnie :) pomijając ból w podbrzuszu spowodowany miesiączką ;p

Gość mam takie pytanie tylko1
po co mierzysz temperature w pochwie w czasie miesiaczki?

Gość moik
a stale mierzysz temp. czy dopiero zaczęłaś?

Gość moik
a moze to infekcja?

zmierzyłam bo chciałam zobaczyć czy w czasie miesiączki temperatura rzeczywiście spada. Moik - dopiero zaczynam... ale zanim dostałam miesiączkę to mialam 37* w dniu miesiączki (na kilka godz przed dostaniem) 37,2 a 2 dzien 37,5. I tak zastanawiam się czy to normalne...