Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BindaL.

wiecie czego bym pragnął? żeby wszystkie kobiety które..

Polecane posty

Gość ktomawiedziectenwie.
/// autor usprawiedliwia samotnosc wzrostem a nie beznadziejnoscia charakteru /// powiedz to 80% facetom którzy mają wzrost 170-175

Gość Agaw+gd
Str internetowa tych badan!

bindol jestes z**ebany ja kocham mojego faceta i nawet gdyby mial 160 to bym go kochala. nie wszystie patrza na wyglad amen

Gość gregewgrh
///bindol jestes z**ebany ja kocham mojego faceta i nawet gdyby mial 160 to bym go kochala./// gdyby miał 160 to nigdy bys sie nim nie zainteresowała

Gość wwrrr
A ja jestem brzydka z natury, i nic z tym nie zrobie chocbym chciala, po prostu mam brzydka gebe i faceci mnie nie chca. Faceci to szuje!

Mój mąż ma 193 i wcale nie było to dla mnie fajne....teraz się przyzwyczaiłam i jest dla mnie ten wsrost super podniecajacy(tak już mam) ale kiedyś wolalam żeby miał tak 180. sama mam 165 ;) cóż takiego pokochałam wielkoluda :) najsmieszniejsze że tacy wysocy maja często problem z butami. Mąż ma rozmiar 48,5-49 i baaardzo cieżo kupić mu buty takie jakie sie mu podobają...czesto kupuje jak jest rozmiar. Cieszcie się z wzrostu 170pare:)

gre costam: szczerze nie podoba mi sie wcale ale kocham go za to jaki jest bo charakter ma wy**bany:) i gowno mnie twoje zasrane zdanie obchodzi

Gość a co wy tak naskakujecie na
wysokich mezczyzn? parowki itp... zal mi was :) moj chlopak ma 192 cm i jest super zbudowany.. nie ma krzywego kregoslupu :D :D haha dobre... ma miesnie itp wiec prosze was nie wszyscy sa tacy do autora: mam kolege ma 168 cm a laski lataja za nim jak nie wiem :D tu nie chodzi o wzrost... ja niestety mam 175 cm dlatego szukalam raczej wyzszego od siebie ;)

Gość greyhytrh
/// A ja jestem brzydka z natury, i nic z tym nie zrobie chocbym chciala, po prostu mam brzydka gebe i faceci mnie nie chca. Faceci to szuje! /// ale kobieta może mieć zajebiste sexowne ciało na które ma wpływ, do tego może się opalić, zrobić dobra fryzure, dbać o skóre i będzie zawsze atrakcyjne, jesli jeszcze ladnie sie bedzie ubierac a facet na wzrost nie ma wpływu co do laski, która mowi ze ma faceta 190... haha no wlasnie, mowisz, ze cie podnieca ten wzorst, jestem bardzo ciekawy zczy zamienila bys go teraz na 170cm a do tego sama przyznalas, ze wolalas faceta ze 180.. mimo ze sama jestes kurduplem i tak wlasnie jest w realu kobiety ktore sa niskie i tak wolą chociaz te 180, a tacy kolo 170 mogą sobie konia walic cale zycie

o kurcze moj to ma 44-45 wiec nie ma problemu :D nie kazdy wysoki jest chudy, ma krzywy kregoslup i ma wielgasnie stopy! ludzieee

Gość greyhytrh
// do autora: mam kolege ma 168 cm a laski lataja za nim jak nie wiem /// w której bajce takie rzeczy? ja mam trzech kolegów we wzroście 164 - 169, wszyscy już podchodzą pod 30stke i wiesz co? nigdy nikt z nich nie miał kobiety.. mimo , że charakter mają po prostu wyjebany i wszyscy, nawet kobiety ich bardzo lubią

jak ja bym miala 160 czy 165 to bym na chlopaka 175 nie narzekala :P

Gość wwrrr
Mam zajebiscie seksowne cialo, ale co z tego, skoro gdy sie dobrze ubiore i opale bede wygladac pokracznie, bo ryj nadal paszczurzy? Ty sobie mozesz mowic, ze kobiety moga cos zrobic, nigdy nie byles brzydka kobieta, wiec g* wiesz. Rownie dobrze ja Ci moge powiedziec zebys poszedl na zabieg rozciagania kosci czy cos.

Gość mam takie pytanie tylko1
a mi cale zycie trafiali sie faceci niscy (mojego wzrostu czyli 170, zreszta ja nie uwazam ze ten wzrost jest tragiczny, to raczej wydaje mi sie ze to ja jestem za wysoka), no wiec trafiali mi sie tacy zawsze chociaz chcialam wysokiego, ale jakos tacy nizsi byli fajniejsi;) no i wyszlam za maz za nizszego ode mnie i w dupie mamy co inni mysla na ten temat 🖐️

o jenyyy, kolega ktory ma 168 jest przystojny i ma gadane ale i tak nie wiem dlaczego te laski na niego leca.... poprostu wzrost nie przeszkadza w niczym!

Gość nie kłam cichutko
każdy ma prawo do własnego gustu, a kobiety wielokrotnie też są oceniane...przestań się użalać nad sobą ,bo to tak brzmi jak kobieta mówiąca, że nie ma faceta bo jest płaska przez co samotna jak 80% jej koleżanek. jedne chcą wysokich drugie nie, na pewno są też kobiety z którymi też za nic na świecie byś się nie związał i KAŻDY MA DO TEGO PRAWO ,WIĘC NIE OBRAŻAJ TU KOBIET ,KTÓRYM PODOBAJĄ SIĘ WYSOCY FACECI

Gość aaaaaaaaanulka091
Powiem szczerze, że wzrost jest istotny u mężczyzny i koniec kropka. Tylko i wyłącznie 180 cm + :) A twoje klątwy nie robią na mnie wrażenia, Ja mam 170 cm Mój facet 186 cm :P więc możesz nam naskoczyć :)

Gość Agaw+gd
facet ma wplyw na wzrost-moze zalozyc wysokie buty ha-a str.badan brak czyli sciema

Gość wwrrr
Swoja droga ciekawe, czy Ty autorze masz zajebista figure, zawsze zadbane wlosy i paznokcie, idealna opalenizne i stroj. Bo kobiecie to latwo, a facetowi?

Gość jaaa spaaalam to
wkurwia mnie to, że każda atrakcyjna kobieta, nawet jak jest niska to i tak chce wysokiego faceta i taka jest prawda a za niskimi facetami oglądają się tylko paszczury, na których przystojniacy nie zwracają uwagę

totalna bzdura - znam niskich facetów, po 170, którzy mają większe powodzenie niż niejeden niski. miałam kiedyś faceta 173cm i nie przeszkadzał mi jego wzrost, teraz mam męża 184cm i też mi jest to zupełnie obojętne (sama mam 169 cm), więc to jednak chodzi o charakter. A także o to, że to DLA CIEBIE ten wzrost jest tak ważny, że wydaje Ci się, ze jest on przyczyną niepowodzeń... a mało to dziewczyn po 150cm? i takie małe myślisz, ze zwracają uwagę czy jesteś od niej 20cm wyższy czy 40? kobiety nie lubią być niższe od facetów - to fakt, ale jest wieeeele kobiet 150-160-170 i czemu im miałby przeszkadzać wzrost 175? Twoja teoria kompletnie nie ma sensu :)

Gość hhhtr
// A twoje klątwy nie robią na mnie wrażenia, Ja mam 170 cm Mój facet 186 cm więc możesz nam naskoczyć // twojego faceta bym pewnie spakował w pare sekund mimo, że mam 174cm, a znajac zycie z ciebie niezły paszczur

Gość no niestety o kobietach
jak modelki mozecie zapomniec kurduple :D

Gość grregeh
/// a mało to dziewczyn po 150cm? /// no jakos nie widuje takich... najnizsza dziewczyne jaka widzialem w zyciu to miala moze ze 160cm, a mam juz 27 lat.. wiec nie wiem gdzie ty takie po 150 widujesz po drugie, kurwa no 150 to juz raczej przesada, nie uwazasz? to juz kurwa karzeł , mówiąc medycznym językiem

Gość Mam kurwiki w oczach
Wydaje mi się że problem nie leży we wzroście. Mam dużo koleżanek których faceci wcale nie mają wzrostu koszykarza. Masz kompleks na punkcie swojego wzrostu i może przez to nie jesteś pewny siebie. A to właśnie pewni siebie faceci przyciągają kobiety. Zrób coś z tym. Ale jest pewność siebie i "pewność siebie". Ta druga objawia się egoizmem, chamstwem i gburowatością i ten właśnie rodzaj pewności siebie preferuje większość facetów co jest ŻAŁOSNE wręcz. Bądź pewny siebie w ten właściwy sposób. I może też nie chcij zabardzo.

Gość aaaaaaaaanulka091
hhhtr - nie strasz, nie strasz bo się zesrasz :)

Gość Agaw+gd
Tak ladnie mowicie do kobiet vel paszczur,az dziwne ze zadna was nie chce tyle w was dobroci i szacunku

Gość Mam kurwiki w oczach
Faceci mający 170 są równie zajebiści jak ci 10-15 cm wyżsi zwłaszcza dla takich drobnych kobitek jak ja np ;)

Gość 88ewela24
Mój mąż jest prawie tego samego wzrostu co ją, wyższy jedynie o jakieś 5 cm i nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło że jakby był wyższy to by mi się bardziej podobał czy coś... Jak facet ma coś w sobie to nawet przy wzroście 170 umie okręcic sobie dziewczynę wokół palca a jak jest ciota i ma okropny charakter to nawet mu 190 nie pomoże. Taka prawda