Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BindaL.

wiecie czego bym pragnął? żeby wszystkie kobiety które..

Polecane posty

k**wa no 150 to juz raczej przesada, nie uwazasz? to juz k**wa karzeł , mówiąc medycznym językiem widzisz, jesteś śmieszny - oceniasz kobiety po WZROŚCIE a wymagasz aby Ciebie po wzroście nie oceniano, jesteś totalnym hipokrytą. Gdzie widziałam kobiety po 150? mam siostrę 156, kilka koleżanek na studiach miało też po 150 pare - wcale nie wyglądały jak jakieś karły...

Gość hjg
//widzisz, jesteś śmieszny - oceniasz kobiety po WZROŚCIE // ej ale co ty porównujesz? gdzie ja napisalem ze oceniam kobiety po wzroscie? dla mnie nie ma znaczenia czy ma 160 czy 170 a 150 to juz karlowatosc.. zauwaz, ja tez nie mowie o wzroscie 160 w przypadku faceta tylko o tych 17-175

Gość Agaw+gd
Masakra koles ja tam bym ciebie w zycie nie chciala

idz sobie strzel w leb bo z takim tokiem myslenia to cie zadna nie zechce. ale nie martw sie sa gumowe lale, sztuczne waginy to sobie pobzykasz.

Gość 88ewela24
Z kolei mój kolega ma ponad 2 m wzrostu i też ma problem ze znalezieniem dziewczyny bo on jest znowu za wysoki. W sumie to się nie dziwię bo naprawdę trochę głupio się wygląda przy takim wielkoludzie, on nawet jak idzie gdzieś pod drzewami to wiecznie zachacza o gałęzie głową więc ma chyba jeszcze gorzej niż Ci ze wzrostem 170

Gość dzieciakprzekonany
napewno łatwiej znaleźć kobiete facetowi, który ma 2 metry niż facetowi który ma 170

facet 170cm jest tak samo normalny jak kobieta 155... jak pokazałeś - problem jednak jest w Tobie a nie w Twoim wzroście. poza tym skoro Ty nie chcesz "karła" 150 to czemu kobieta 175 ma mieć faceta 170? widzisz coś dziwnego w tym, że chcą mieć wyższego od siebie faceta? najpierw sam przestań patrzeć na wygląd a potem wymagaj tego od innych... Tez mam kolegę ponad 2 mety, na prawdę przystojny i bardzo sympatyczny facet a nie może sobie nikogo znaleźć... jeśli zwalać winę na wzrost to jak widać jest za wysoki, tak źle i tak nie dobrze ;)

Gość fewfw
ja moge miec kobiete 155.. nawet sie w takiej obecnie zakochalem i co? ale jestem dla niej za niski.. mimo, ze mam 173, to stwierdzila ze woli wyzszych i kaplica

fewfw: chce wyzszego? to bedzie na ttaborecie stawac do calowania :) facet nie martw sie trafisz na fajna dziewczyne:* zycze Ci tego :)

Gość fewfw
sweetie, dzieki ale raczej nie wierze w to ze znajde kobiete mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

ejj chlopak nie trac wiary:) nie wiem co Ci poradzic bo zawsze ja wyrywam facetow:) coz jedyna rada to glowka do gory, banan na pyszczek i bedzie ok:)

Gość fewfw
sweetie, a jak wygladasz?

Gość jak ty tak glupio
pierdolisz to nie dziwie sie ze nie mozesz znalesc dziewczyny!

Gość ja mam 170..
I dlatego wolę wyższych, najlepiej ok. 185. 2 metry to za dużo... fewfw, nie przejmuj się... kolega mojego wzrostu właśnie został ojcem:) może musiał poczekać do ok. 28-29 lat na kobietę, ale znalazł i jest szczęśliwy:)

majac 170cm nie mam zadnych szans u kobiet powyzej 170cm taka jest prawda

yyughiuh a czemu kobieta dla Ciebie MUSI mieć powyżej 170? nie czułbyś się dziwnie mając wyższą kobietę? co z niskimi? one w ogóle nie powinny mieć facetów, skoro nawet niscy chcą wysokie kobiety?

Gość mazigroszynka
witam wszystkich ja wam powiem ze tak naprawde to sprawa gustu gustu i jeszcze raz gustu :) kobietaa chce wysokiego faceta a faceci z reguly nizsze no alejak widac nie do konca to sie musi sprawdzac niektorzy faceci lubią duze dziewczynki a niektore dziewczynki lubia poprostu miec przewage nad mezszczyznami tj wzrost ;) takie zycie ja osobiscie pierwsze co to chcialam miec fajnego uczciwego przecietnego z wyglau faceta ktorego bym pokochala i tak akurat mam ;) ja mam 167 cm a moj facet jest jakies 8cm wyzszy ;) ogolnie jest bardzo fajnie ale z perspektywy czaszu w glebi takze sobie marze o o nieco wyzszym facecie bo lubie jak to jednak facet przewyzsza mnie ze wzr a nie na odwrot ;) ale nie sadze ze wzr jest naj naj naj naj bo duzo jest niskich malutkich dziewcznyn a one gigantow nie potrzebuja :) wazne zeby byla zachowana norma chocby ta minimalna :)

Gość mazigroszynka
chodzilo mi oczywiscie faceci chca nizsze od siebie kobiety !:D

Gość kolejny nudny temat
wzrost, waga, penis. dlaczego tego typu tematy przyciągają tyle osób?